Aalle pettymys tehtiksellä

Jaa tämä juttu!

Voittoputkessa seilaava Haka sai keskiviikkona vieraakseen tappioputkessa olevan LoPan Lohjalta. Kotijoukkueessa oli taidettu katsella sarjataulukkoa, sen verran huonolla asenteella kotijoukkue esiintyi. Kun LoPa tuli alusta asti kovaa taistellen, näytti Haka toteen lätkäjargonin 95% keskittymisestä ja 50% suorituksesta. Valkopaitojen huolimattomat syötöt menivät mihin sattuu ja pallonmenetysten jälkeen prässi loisti poissaolollaan. Vierailija pääsi kahdessakymmenessä minuutissa kahdesti rankaisemaan kotijoukkuetta löysästä puolustamisesta. Kun kotijoukkueen ensimmäinen laukaus maalia kohti tuli kuusi minuuttia ennen taukoa, voidaan sanoa että LoPa oli tauolla aivan ansaitussa 0-2 johdossa.

Toisella puoliajalla Haka oli hiukan paremmin pelissä mukana, mutta vasta kun Oskari Kukkonen kavensi Topias Liston syötöstä 69 minuutilla, alkoi valkopaitojen peli pyöriä totutusti. Vaikka viimeinen kaksikymppinen oli näyttävää hyökkäyspeliä, ei tolppaa lähemmäs maalia päästy ja näin pisteet matkasivat Lohjalle 1-2 numeroin.

Nyt onkin syytä laittaa asenne pian kuntoon koska seuraava ottelu on jo sunnuntaina 25.8. klo 17 Kaupissa. Vastassa uusi tuttavuus TaFA.