A jyrää

Jaa tämä juttu!

A-pojat jatkoivat vakuuttavien voittojen tiellä keskiviikkona tehtiksellä, kun vieraaksi saapui Littoisten Työväen Urheilijat. Ensimmäinen puoliaika oli kuluneen fraasin mukaisesti ”yhtä päätä” valkopaitojen pitäessä pallon käytännössä koko ajan vastustajan alueella. Ensimmäisessä maalissa Leevi Antinaho ja Onni Huvinen olivat maalin edessä täysin keltapaitaisten pelureiden ympäröiminä, mutta niin vain Leevi pystyi syöttämään takaviistoon Onnille, joka löysi pallon mentävän aukon miesjoukosta ja sijoitti takanurkkaan 1-0. Ottelua oli pelattu siihen mennessä vain 10 minuuttia ja kenttätapahtumat olivat silti saaneet jo katsojat huokailemaan että eikö mikään uppoa. Toisessa maalissa Markus Virtanen syötti linjan taakse ja Leevi kiitti, 2-0. Heti perään Onni pyöritteli vastustajan maalivahdin aivan pyörryksiin, mutta puolustus sai pallon siivottua reiluun kahteenkymppiin. Paikalla oli Niklas Pynnönen, ja Niki nosti pallon hallitusti pömpeliin yli kebabkioskille jääneen maalivahdin.

Onni peippaili kuudentoista sisällä

Sitten tuskailtiin kokonainen vartti viimeistelyn kanssa, kunnes Topias Listo antoi sivuvaparin. Pojat päättivät ”pitää ilmassa” ja Tomy Nurmesniemi pukkasi pallon maalille, josta Onni nikkasi sen pitseihin. Kaksi minuuttia myöhemmin Topias syötti Leeville, joka ampui taukonumeroiksi 5-0.

Toisella puoliajalla intensiteetti sitten hiukan laski. Joku voisi syyttää monia vaihtoja, mutta vaihtomiehet tulivat kyllä erittäin pirteästi peliin mukaan. LTU teki kaksi maalia lähinnä hakalaisten huolimattomien suoritusten seurauksena. Myös kotijoukkue maalasi kahdesti. Ensin Leevi viimeisteli hattutemppunsa pitkän kuljetuksen päätteeksi. Kotijoukkueen viimeinen oli vaihtomiesten käsialaa; Aleksi Paajanen antoi täydellisen syötön linjan taakse Wiljam Valtoselle joka tälläsi tilanteeksi 7-1. Lopputulos ottelussa siis 7-2, ja Haka jatkaa ykkösen B-lohkon kärkikahinoissa. Kuuden ottelun jälkeen kasassa on 15 pistettä ja maalisuhde on 26-11. Huvisen Onni jyrää maalipörssin kärjessä 11 osumallaan ja Antiahon Leevi peesaa 8 osumalla.

Linkki sarjataulukkoon

Nyt huilataan viikonloppu ja sarja jatkuu helatorstaina Turussa FC Interin vieraana. Seuraava kotiottelu on vasta 12.6. klo 19:00 Tehtiksellä, kun vastaa asettuu TuWe.

Kulmapotku, Tomy muita ylempänä.
Peli pyöri useasti vierasjoukkueen maalilla.
Santtu Junttila oli pirteällä pelipäällä päästessään irti puoliajalla.