Futisvalmentajan Startti Valkeakoskella

Jaa tämä juttu!

FC Haka juniorit siirtyy uuteen aikakauteen, kun seura järjestää ensimmäisen seuran sisäisen Futisvalmentajan Startti -koulutuksen tammikuusta maaliskuuhun.

Kouluttajina toimivat Jussi Heimo Palloliiton puolesta sekä Haka junnujen oma Mazi Rekomaa. Tämä on askel kohti Haka junnujen omavaraisuutta valmentajien kouluttamisessa. Kurssin yhteydessä paitsi Haka junnujen sekä Nappulaliigan valmentajat käyvät kurssia, niin myös Masi kouluttautuu Futisvalmentajan Startti -koulutuksen kouluttajaksi. Masi kävi jo ennen tätä kurssia Ikävaihekouluttajan koulutuksen menestyksekkäästi Kuortaneella. Tämän kurssin jälkeen Haka junnut antavat mahdollisuuden valmentajille kouluttautua UEFA C -koulutuksen portaille asti seuran sisällä.

Futisvalmentajan Startti -koulutus korvaa käytännössä vanhanmalliset E- ja D-kurssit. Kurssi kestää kokonaisuudessaan kolme kuukautta sisältäen 20 tuntia kontaktijaksoja, 6 tuntia ennakko- ja välitehtävien itseopiskelua sekä tutorointia 2 tuntia. Tämän lisäksi kurssitettavat täyttävät kokemuskorttia jokapäiväisistä harjoituksista.

Valmennuspäällikkö Ako Jussila on seuran omasta koulutusputkesta todella tyytyväinen. ”Tämä on hieno askel seuralle. Masi tulee järjestämään toisen Futisvalmentajan Startti -koulutuksen kesällä/syksyllä ja Ikävaihe-koulutukset kahdesti tämän vuoden aikana.”

Jos olet kiinnostunut aloittamaan valmennusuraasi FC Haka junioreissa, niin ole yhteydessä joko valmennuspäällikkö Asko Jussilaan (0400788340) tai Masi Rekomaahan (0405740477). ”Me teemme jokaiselle valmentajalle koulutussuunnitelman, jota ohjaa valmennuspolkumme sekä valmennussuunnitelma. Hyvät ja koulutetut valmentajat ovat pelaajakehityksen kivijalka”, toteaa Jussila.