Sport Waltikka -turnaukset keväällä 2019

Jaa tämä juttu!

FC Haka juniorit järjestävät yhteistyössä Hotelli Waltikan kanssa jälleen keväällä 2019 Sport Waltikka -turnauksia. Kolmen viikonlopun sarjan aloittaa perinteinen Tyttöturnaus maaliskuun viimeisenä viikonloppuna (30.-31.3.), jossa tänä vuonna on kaksi sarjaa: T18 ja T15. Seuraavina viikonloppuina kentillä hääräävät pojat; 6.-7.4. pelataan P2008 kilpa- ja haastesarjat sekä 13.-14.4. P2009 kilpa- ja haastesarjat. Kaikki turnaukset pelataan Saharan ja Tehtiksen baanoilla.

Turnauspäällikkö Jussi Rämä on täynnä virtaa talven keskellä: ”Jouduimme odottamaan Veikkausliigan otteluohjelmaa turnausten varmistamiseksi. Tehtis on varakenttänä sekä FC Lahdelle että Ilvekselle, emmekä halunneet ottaa ylimääräisiä riskejä mahdollisten päällekäisyyksien kanssa. Lopulta jouduimme tiputtamaan yhden turnauksen pois tämän takia ja muuttamaan muiden turnauksien päivämääriä. Mutta kattaus on erittäin hyvä ja pian päästään pelaamaan!” Myös Waltikan hotellipäällikkö Kari Luukkonen odottaa turnuksia malttamattomana: ”Turnaukset ovat monella tapaa varma kevään merkki, aurinko paistaa ja juniorit taistelevat kentillä!”

Ota yhteyttä turnauksiin liittyen joko maililla (turnaukset@fchakajuniorit.fi), puhelimella (0405031940/Saarinen) tai turnaussivulta löytyvällä lomakkeella!

Tervetuloa Valkeakoskelle!