05-pojat ovat Liettuassa

Jaa tämä juttu!
Joukkue matkalla Baltian läpi.

Haka junnujen 05-pojat ovat tänä viikonloppuna turnausmatkalla Liettuassa ja ottavat osaa kovatasoiseen turnaukseen Vilnassa. Joukkueenjohtaja Hannu Heikkinen on odottavissa tunnelmissa: ”Matkaan lähdettiin varhain torstaina ja yövyimme matkalla Latviassa. Pojat ovat valmiita koviin peleihin, olemme juuri saapumassa Vilnaan.” Myös vastuuvalmentaja Mazi Rekomaa odottaa turnauksen alkua: ” Tämä on hieno mahdollisuus mitata talven oppeja uudessa ympäristössä. Odotettavissa on hyviä pelejä. ELL-starttiin on reilu kuukausi, joten sarjakausi on jo ovella. Se näkyy pelaajista, kilpailu peliajasta on kova.” Valmentaja Vaasu Partanen on rauhallinen: ”En ole jännittäjätyyppi. Samaa rauhallisuutta pyrin jakamaan pojille. Samaa peliä tämä on kuin Saharassa.”

Turnausta voi seurata kotisohvalta Ateitis Cupin Youtube-kanavalta. https://www.youtube.com/channel/UC7QwbwZF4kT3dkTvE_eV0_w