KaaPo iski vastahyökkäyksillä

Jaa tämä juttu!

A-junnut koitti sunnuntaina tehtiksellä ottaa syksyn ensimmäisiä pisteitään murheellisen avaustatappion jälkeen. Vastassa oli vahvaksi tiedetty Kaarinan Pojat, jonka kanssa keväällä pelattiin Kaarinassa tasapeli, aika rumaksikin äityneessä fyysisessä kamppailussa.

Ottelu alkoi tasaisena ja odotetun fyysisenä. Jo 12 minuutin pelin jälkeen Ville Brander nikkasi kulmasta kotijoukkueen 1-0 johtoon, ja hyvältä näytti. Peli jatkui tasaisena, Haka kuitenkin ainakin näennäisesti hallitsi hienoisesti. Ajoittaisista virheistä vierailija kuitenkin pääsi silloin tällöin vaarallisiin vastahyökkäyksiin. Yhden läpiajon Samu torjui komeasti, mutta sitten lahjoitettiin kaverille sellainen mahdollisuus ettei se jäänyt käyttämättä, ja KaaPo leikitteli pelin tasoihin. Tasanumeroissa lähdettiin myös tauolle.

Toinen puoliaika eteni myös tasaisissa merkeissä, molemmilla oli paikkansa. KaaPo sai rakennettua ottelun viimeisellä neljänneksellä hivenen pidemmän hallintajakson, saaden muunmuassa useampia kulmapotkuja perä perää. Vartti ennen loppua he sitten veivät hyökkäyksen loppuun asti ja nousivat 1-2 johtoon. Haka kehitti vielä hyvännäköisen kirin, mutta maalia ei saatu ja viimeisellä minuutilla riskinotto kostautui; KaaPo pääsi vastahyökkäyksestä lopettamaan kotijoukkueen pyristelyn iskemällä loppuluvuiksi 1-3.

Tänään ei poikia voi syyttää asenteen puutteesta. Kaikki pelasivat kovalla asenteella, mutta pitivät kuitenkin päät riittävän kylmänä ajoittain kuumentuneissa tilanteissa. Tällä kertaa vain tasaisessa pelissä vastustaja oli piirun verran parempi, tai onnekkaampi. Ensi lauantaina pelit jatkuvat Littoisissa paikallista LTU:ta vastaan. Toivotaan että silloin saadaan paras irti ja käännetään kurssi lopullisesti.