A-pojat avasi murskavoitolla

Jaa tämä juttu!

Sunnuntaina starttasi P20 ykkönen Hakajunioreiden osalta kotiottelulla Ylöjärven Ilvestä vastaan. Heti alusta saakka kävi selväksi että tasoero oli selkeä kotijoukkueen eduksi. Valkopaidat hallitsivat suvereenisti ja ottelu käytiinkin lähinnä vierailijan kenttäpuoliskolla. Vaikka useampaankin maaliin oli paikkoja, lopputulos 9-0 (5-0) lienee oikeutettu. Tästä ei sen enempää, laitetaan tähän nyt kuitenkin tehopisteet niiltä osin kuin ne ylös saatiin.

Juuso Ylinen 2+0

Severi Keskitalo 2+0

Valtteri Hiilloskorpi 1+3

Santeri Korpela 1+0

Dani Molin 1+0

Leevi Lundell 1+0

Markus Kulmala 0+1

Oskari Kukkonen 0+1

Yhden maalin YIlves sähläsi omaan maaliin. Pahoittelut että joku syöttäjistä saattoi jäädä huomiotta.

Sarja jatkuu ensi sunnuntaina Maskussa paikallisen palloseuran vieraana.