B-tytöt voittoon sarja avauksessa

Jaa tämä juttu!

Haka B-tytöt pelaavat kaudella 2018 B-tyttöjen 3.divisioonaa. Joukkue muodostuu -01,-02,-03 sekä -99 syntyneistä pelaajista. Joukkue on saanut kolme uutta pelaajaa, joiden tulo varmistaa sen että pelaajia on riittävästi kauden koitoksiin !Talvikausi on harjoiteltu tiiviisti ja tähdätty, että kauden alussa ollaan valmiita taistelemaan sarjapisteistä !

Kauden avauspeli käytiin Lauantai-iltana hyväkuntoisella Liedon tekomurmella ja vastassa oli paikallinen Liedon Pallon tyttöjoukkue. Haka tytöt olivat hyvällä asenteella ja saivatkin loutua hyviä hyökkäyksiä ja puolustuksen pelatessa tiiviisti, peli näytti hyvältä. 27 minuutilla Juulia Ruutanan ”tykki” puhui ja Haka siirtyi johdossa puoliajalle.

Maalissa Anniina Passila luki peliä erinomaisesti ja poimi Liedon yritykset näppeihinsä. Haka painosti ja sai hommattua useita kulmia sekä luotua hyviä hyökkäyksiä, keski alueella oli tiukkoja taisteluita. 73 minuutilla nähtiin Sara Niemisen ”tahto maali”, Olivia Jokisen syötöstä lähti Sara läpiajoon ja vastustajien estelyistä huolimatta Sara pisti pallon verkon perukoille, tilanteeksi 0-2 Hakalle !

Hyvä painostus jatkui ja tilanteita saatin luotua, Aava Palma harhautti jo maalivahdinkin, pallo vaan ei mennyt maaliin sekä Hanna Ketosen upea karvaus vastustajan alimmalta pelaajalta loi hyvät maalipaikat Hakalle. 78 minuutilla tuli taas kulma, Ella Seeck keskitti ja Sara Niemisen upea pusku takasi Hakalle 0-3 voiton !

Jokainen pelaaja pelasi hyvin, täyttäen paikkansa ja paluumatkalla oli bussissa iloisia Haka tyttöjä !

Seuraava peli onkin kotipeli Saharassa La 28.4 klo 13.30 ja vastassa on VG62/RaiFu YJ- joukkue, kaikki paikalle kannustamaan B-tyttöjä hyviin suorituksiin !