C15 kävi testaan kuntoaan Jyväskylässä.

Jaa tämä juttu!

Lauantai aamuna 27.1. klo.6.00 lähdettiin bussilla jyväskylää kohden. Alkuun bussissa oli hieman väsynyt tunnelma, kunnes bussin perältä alkoi soida tutut rämpytykset poikien kaijuttimista ja tunnelma nousta.

Jyväskylässä oltiinkin sitten jo klo.8.40 ihan normi tilassa ja heränneenä peliä varten. Kotijoukkueena vastassa oli Keski-Suomi Utd. joka parhaillaan karsii paikasta puolen-suomen liigaan, eli oletuksena kova tasoinen matsi.

K-S  aloitti matsin astetta paremmin ja Hakan pojat ensimmäisellä puoliskolla hieman turhan varovaisia. Heti tokan puoliskon alkuun K-S meni 2-0 johtoon, joka herätti Hakan kunnolla taisteluun. Arul pääsi hieman läpi, vastustaja rikkoi alueella ja Arul pallon kanssa pilkulle, 2-1 oli tosi asia ja Hakan peli taas uudelle nosteelle, ralli alkoi.. Toisen jakson puolivälissä Santtu iskee 2-2, vastustaja ihan purjeessa ja ralli jatkuu.. 8 min. ennen loppua Ville painaa pallon pömpeliin, sinetöiden voitto lukemat 2-3 Hakalle.

Oli todella hyvä ja hieno nousujohteinen suoritus pojilta, kunnon taistelu voitto.

Kiitos C14 lainapojille: Arul, Topi, Santtu ja Eetu. Kaikki pelasi hyvän ottelun ja oli mukava todeta, että tarvittaessa lainamiehissä on riittävä taistelu/taitotaso paikkaamaan meidän jengiä.

Jari, C15.