B2:n kausi päätökseen

Jaa tämä juttu!

B2 kohtasi keskiviikkona tehtiksellä kolmosdivarin ottelussa TaPan Tampereelta. Ensimmäinen puoliaika ei juuri tapahtumia katsojille tarjonnut. Pelattiin lähinnä keskialueella, lievässä Hakakomennossa. Kumpikaan joukkue ei kuitenkaan juurikaan tekopaikkoja luonut, ja tauolle siirryttiin 0-0 tilanteessa.

Tauolta kentälle tuli hyvin latautunut kotijoukkue. Seitsemän ensimmäisen minuutin aikana sai TaPa-maalivahti kaivaa pallon verkoista kolmasti. Ensin Markus Virtanen nousi ja syötti Iivari Turkkiselle joka viimeisteli ennen kuin minuuttiakaan oli pelattu. Sitten Markus teki itse Niklas Pynnösen syötöstä. Tämän jälkeen Atte Ahola avasi, Iivari Turkkinen jatkoi Konsta Kaasalaiselle joka upotti 3-0.

Tässä vaiheessa kotijoukkueen taisi vallata hyvänolontunne, ja keskittyminen herpaantui täysin. Huolimattoman pelaamisen johdosta vastustaja pääsi muutamaan otteeseen hyvään maalipaikkaan. Kotijoukkueen onneksi TaPa-hyökkääjät kolisuttelivat pariin otteeseen ylärimaa, eivätkä saaneet etsikkoaikaansa käytettyä hyväksi maalien muodossa. Kotijoukkue onnistui keräämään itsensä, ja otti pelin taas haltuunsa. Numeroita ei kuitenkaan enää onnistuttu kaunistelemaan, ja niin loppunumeroiksi kirjattiin 3-0. Ansaittu voitto ja kausi hienosti päätökseen.

Syyskausi oli peliesitysten suhteen pientä vuoristorataa, ja nyt odotellaan että muutkin joukkueet saavat pelinsä pelattua niin nähdään mikä on loppusijoitus. Tällä hetkellä sijoitus on toinen, mutta kolmella joukkueella on vielä mahdollisuus ohittaa valkopaidat. Sunnuntaina ollaan viisaampia.

Illan pelissä tähdet jakoi kokemuksen syvällä rintaäänellä Pertti Nieminen.

Iivari Turkkinen
Atte Ahola
Joonas Karisalmi