D12 – tärkeät voittopisteet saatiin kotiin kummallakin joukkueella

Jaa tämä juttu!

Viime viikon tiistaina Hakan D12 poikien kakkosjoukkue pelasi vieraspelinsä Janakkalassa Janpaa vastaan. Peli alkoi tasaisissa merkeissä. Ensimmäiset minuutit painettiin kentällä ja kuuden minuutin jälkeen näytti siltä, että Haka ottaa niskalenkin ottelusta, kun Severi Kivimäen laukaus upposi verkkoon. Varhainen maali toi pojille hyvänolon tunteen puseroon, mutta tämän jälkeen peli alkoi aaltoilemaan puolelta toiselle ja loppupeli mentiinkin Hakan eduksi lukemissa 0-1. Paikkoja oli molemmissa päissä, mutta Hakan verkkoon eivät pallot eksyneet. Puolustus toimi hyvin ja Hakan maalilla pelanneet Joonatan Kilpeläinen sekä Jussi Rantanen hoitivat puolustuksen kanssa Janpan yritykset hienosti. Tämä oli tärkeä voitto piirinliigaan nousua ajatellen ja tällaisella pelillä mennään kohti kovempia pelejä takuu varmasti.

Torstaina pelattiin Alueliigan peli Saharassa ja ykkösjoukkue kohtasi FC Halikon Salosta. Odotettavissa oli tiukka peli ja tiukkaa vääntöä sillä Halikon joukkue oli tehnyt kovan nousun liigassa viime peleissä.

Kovatempoinen peli alkoi räväkästi ja Haka meni toisella minuutilla johtoon, mutta tämän jälkeen peli oli pitkään tiukkaa ja totista vääntöä. Fc Halikko oli valmennukselle uusi joukkue, eikä tämänkään pelin perusteella sarjataulukko kerro kaikkea totuutta joukkueesta. Joukkue pelasi hyvin fyysistä ja kovaa peliä suunnitelmallisesti. Hakalaiset joutuivat tekemään täyden päivätyön kentällä saadakseen pisteitä. Pelin kova tempo jatkui alusta loppuun. Pelin ratkaisu tapahtui 48:lla minuutilla, kun Michael Kinsella laittoi hallitusti irtopallon maaliin. Heti tämän jälkeen Eetu Lehto viimeisteli hyvän syöttöpelin päätteeksi lukemat 3-0. ja Kaapo Karvinen löi viimeisen naulan Halikon arkkuun tehden 4-0 maalin.

Seuraava alueliigapeli pelataan 30.9 Nokialla ja vastaan asettuu Nops. Taistelu ELL karsinta paikasta tiivistyy. Vastustaja tuntee meidän pelitavan liiankin hyvin. Nyt kannattaa lähteä sankoin joukoin kannustamaan Hakalaiset voittoon 🙂