D12 – pojat avasivat syyskauden Turussa tasokkaalla pelillä

Jaa tämä juttu!

Kevään hyvästä jalkapallosta palkintona oli D12 poikien ykkösjoukkueelle nousu alueliigaan joka aloitettiin eilen vierasottelulla Turussa. Matkaan lähdettiin hyvällä fiiliksellä uuden vastuuvalmentajan johdolla.

Muutama viikko harjoittelua takana hieman erilaisilla metodeilla ja muutama hyvä ohje ennen peliä takasi Hakalle 0-7 otteluvoiton Turun Nappulaliigasta. Aurinko lämmitti Suomen Turussa, aurinko paistoi Hakalaisille 🙂

Haka hallitsi peliä koko ajan eikä vastustajalla ollut oikein paikkoja edes yrittää maaleja. Kentällä tehtiin se mitä kopissa oltiin yhdessä sovittu. Puolustuspeli toimi toivotulla tavalla ja hyökkäyspäässä tehtiin sovitusti maaleja – Akolla ja Paulilla oli todella hieno ja helppo aloitus joukkueen luotsina. Peliaika oli 2x35min.

Turun Nappulaliigan valmennustiimi oli myös hieman ihmeissään Hakan poikien pelitaidoista ja kehityksestä sillä keväällä harjoitusottelu hävittiin ko. joukkueelle 3-0.

Ensi viikolla alueliiga jatkuu kotikentällä Saharassa jolloin vastassa Ilves. Kaikki joukolla kannustamaan Hakalaisia voittoon !!