SPL-turnaus viikonloppuna Valkeakosken kentillä

Jaa tämä juttu!

FC Haka juniorit on saanut kolmatta kertaa järjestettäväkseen SPL 2-tason turnauksen. Olemme saaneet ja ansainneet Palloliitolta luottamusta tämän muotoisen turnauksen järjestämisessä. Yhdessä Hotelli Waltikan ja Valkeakosken kaupungin kanssa olemme saaneet majoitus- ja kenttätoiminnot hienosti organisoiduiksi. Valkeakosken erotuomarikerho hoitaa tuomaritehtävät jämäkkään tyyliinsä. Apian ja Lotilan nurmikenttien sekä Saharan ja uusitun legendaarisen Tehtaan kentän keinonurmet ovat hienossa kunnossa vieraitamme varten. Hotelli Waltikassa henkilökunta on valmis tekemään parhaansa pelaajien ja joukkueiden taustojen viihtymiseksi. ”Retro”-hotellissamme vierailee samaan aikaan KHL-joukkue Sibir, joten urheilun juhlaa vietetään täydessä Waltikassa viikonloppuna.

Ilman seuran vapaaehtoisten panosta ei tämäkään turnaus onnistuisi, joten suuri kiitos C15 –poikien joukkueen vanhemmille ja joukkueenjohtaja Jussi Kohoselle avusta turnauksen toteutuksessa.

Turnausviikonloppuna Valkeakoskella alkaa pientalonäyttely Länsi-Lintulan alueella, sekä meillä on myös suuri koiranäyttely Kerhomajan kentällä. Badding-musikaali Paratiisia esitetään edelleen Apianniemen kesäteatterissa, musiikkia on tarjolla Voipaalassa, vanhoja autoja kokoontuu Ilolaan jne., joten Valkeakoskella on paljon erilaisia kohtaamisia urheilun ja kulttuurin merkeissä tämän viikonlopun aikana.

Tätä kirjoittaessa 3.8. Ylen sääennuste kertoo, että viikonloppuna sataa runsaasti, mutta siitä huolimatta toivotan vieraamme tervetulleeksi pelaamaan futista Valkeakoskelle ja viihtymään hienon lajin ja ystävien parissa.

Mikko Hatakka,
turnauspäällikkö