D12 – Asko ja Pauli Jussila hyppäsivät joukkueen tiimiin

Jaa tämä juttu!

D12 poikien vuosi on ollut valmennuksen osalta melkoista vuoristorataa – joukkueessa vastuuvalmentajan paikka on nyt vaihtunut kolmannen kerran kauden aikana.  Pojissa nämä valmennustiimin jatkuvat muutokset eivät ole onneksi näkyneet sillä harjoittelu on ollut aktiivista ja tavoitteisiin on päästy.

Joukkueen uusi vastuuvalmentaja Asko ”Ako” Jussila on aloittanut poikien kanssa harjoittelun lyhyen kesätauon jälkeen. Akolla on vuosien kokemus valmennuksesta eri ikäisten poikien ja miesten kanssa. Kokeneen valmentajan löytäminen on usein melko työlästä ja vaikeaa. Onneksi joukkuetta onnisti jälleen kerran ja vastuuvalmentaja löytyi. Akon apuna joukkueen kanssa kentällä nähdään myös ikänsä pallon kanssa touhunnut Pauli Jussila.