B:n kevätkausi päättyi lievään pettymykseen

Jaa tämä juttu!

Kevätkauden alussa toivottiin ja uskottiin että B:n ykkönen taistelisi noususta kakkosdivisioonasta ykkösdivisioonaan ja että kakkosjoukkue kolkuttelisi nousun portteja kolmosesta kakkoseen. Näin ei sitten käynyt. Molempien joukkueiden esitykset ailahtelivat liikaa, ja kaikissa peleissä ei saatu parasta irti. Kakkosjoukkue ei onnistunut lopulta voittamaan kuin kolme ottelua, pelaten yhden tasan ja häviten neljä. Sijoituksena viides tila.
Ykkösjoukkueelle tuli kaksi rökäletappiota, sekä kaksi tasuria, joissa molemmissa hallittiin peliä ja vastustaja pääsi tasoittamaan aivan loppuhetkillä. Voittoja raavittiin viisi, joista Raifua vastaan saatu voitto (10-2) poistettiin historiankirjoista RaiFun luopuessa sarjasta kesken kauden. Sarjassa oltiin neljänsiä.
Syyskaudelle lähdetään sisuuntuneena parantamaan tuloksia. Seuraavassa viimeisten pelien tulokset ja jaetut tähdet:

Kakkosdivisioona:

 

Pyry/NoPS – Haka-j  1 – 1 (0-0)

Ville Brander
Akseli Sormunen
Niklas Pynnönen

 

Haka-j – MuSa  7 – 0 (1-0)

 

Akseli Mustila
Juho Viitaharju
Ville Brander

 

JanPa/Pato – Haka-j  2 – 2 (1-1)

 

Juho Viitaharju
Oskari Kukkonen
Niklas Pynnönen

 

Kolmosdivisioona:

 

TKT – Haka-j2  7 – 1 (4-0)

 

Akseli Mustila
Jesse Katajisto
Jaakko Ylinen

 

Haka-j2 – TPV2  5 – 0 (3-0)

 

Iivari Turkkinen
Otto Lahtinen
Aleksi Paajanen

 

TaPa – Haka-j2

 

Otto Lahtinen
Iivari Turkkinen
Aleksi Paajanen