D13 tytöt viimeistelivät kevätkauden voitolla

Jaa tämä juttu!

D13 Liigan kevätkierros saatiin eilen päätökseen. Viimeisellä kierroksella Haka pelasi ok-tasoisen ottelun FC Nokia/04 joukkuetta vastaan mistä mukava voitto lukemilla 0-3. Voitosta huolimatta ei tällä kertaa kentällä nähty ihan niin terävää joukkuetta kuin esimerkiksi viime viikon Oriveden Tuiskua vastaan pelatussa pelissä. Tuisku-pelin alla oli helppo 0-5 vierasvoitto Tervakosken Padosta. Sarjan kärkijoukkueisiin kuuluvaa Tuiskua vastaan asettui motivoitunut ja agressiivisesti pelaava joukkue, joka oli vielä toisella puoliajalla kutkuttavassa 2-1 johdossa. D-tytöt ovat pelanneet sarjassa nuorella joukkueella. Yli-ikäisistä pelaajista (joita Tuiskullakin kolme) voidaan vain haaveilla samalla kun joukkueessa peluutetaan E-junnuja. Tuisku vei rankkasateessa pelatun ottelun lopulta 2-4 lähinnä fyysisellä voimalla, mutta Haka antoi tämän pelin perusteella syyskaudelle myrskyvaroituksen. Eilisen Nokian pelin otteiden jälkeen taas herää kysymys katsovatko tytöt sarjataulukon perusteella millä asenteella peliin lähdetään?

Ensi viikolla joukkue osallistuu Särkänniemi Cuppiin ja sen jälkeen pienen breikin jälkeen kohti syyskautta.