EPTK tytöt turnausvoittoon Iiro-Cupissa

Jaa tämä juttu!

EPTK tytöt osallistuivat 10-11.6 Raumalla pelattuun Pallo-Iirojen Iiro-Cup turnaukseen.  Ottelut pelattiin Rauman urheilupyhätössä Äijänsuon urheilukeskuksessa mukavassa kesäsäässä.

Lauantain ensimmäiseen peliin vastaan asettui isäntien Pallo-Iirot keltainen. Alkuminuuteilla isäntäjoukkue pääsi tekemään yhden maalin, jonka jälkeen pirkanmaan tytöt heräsivät ja koko loppu turnaus sujuikin täysin EPTK:n tahdissa. Seuraava maali omiin verkkoihin tuli vasta kovatempoisessa ja kiihkeässä finaalissa, josta EPTK:lle ansaittu turnausvoitto! Pelaajat olivat koko turnauksen ajan aktiivisia ja menivät kovaa kaksinkamppailuihin. Vastustajien hyökkäykset blokattiin tehokkaasti keskialueella. Kaikkien kasvoilta paistoi pallon- ja voitonnälkä katsomoon saakka. Pelanneen joukkueen pallollinen osaaminen ja syöttöpeli on myös erityismaininnan arvoista.

Ottelutulokset:
EPTK – P-Iirot kelt 4-1
TPS – EPTK 0-9
EPTK– Karhu-Futis 9-0
FC Rauma – EPTK 0-2
(sijat 1-2) EPTK-P-Iirot sin 3-1

Turnauksessa pelasivat Leki-Futiksesta Nella Mäkynen, Enna-Maria Kärki ja Sofia Salmi. Urpsista Sofia Kraft ja Anniina Vesala. Loiskeesta Fanny Björksten, Julia Saarinen ja Lotta Salmisto sekä Vanl/FC Haka jun. Elsa Kaihia, Jasmin Santala ja Milla Kainiemi.