FC Haka-j/Musta -Ilves Jaakonmäki, P13 Liiga

Jaa tämä juttu!

Koko vartalokipsi rakoilee jo!

FC Haka-j/Musta -Ilves Jaakonmäki, P13 Liiga 5.6.2017 18:10 Valkeakoski Tehtaan kenttä. Alkukauden epäonniset pelit ja sitä seurannut heikko menestys on kipsannut koko joukkueen. Mutta pari viime peliä on antaneet jo merkkejä kipsin murenemisesta. Edellinen peli sarjaa suvereenisti hallitsevaa TaFa 04 vastaan oli joukkueen parasta peliä tällä kaudella, vaikka 6-0 tulikin pataan. Hiukan paremmalla pelirohkeudella oltaisiin voitu TaFakin haastaa melko tasapäisesti.

Ilves Jaakonmäkeä vastaan saatiin lainaan muutama 05 edustaja. Eetua ja Tupea ei kipsi vaivannut ja peli-ilo oli juuri sitä mitä joukkue nyt tarvitsi. Taistelua pallosta viimeiseen saakka ja rohkeita haastoja, tosin jonkun kerran olisi syöttö voinut lähteä aikaisemmin. Mutta liikettä Hakan peliin tuli. Alkuun se tarttui hyvin myös 04 poikiin ja 11 minuutin kohdalla Eetu – Eetu akseli toimi ja Haka siirtyi 1-0 johtoon. Iloa ei kuitenkaan kestänyt kauan, kun märkää kenttää viistänyt kaukolaukaus ohitti kaikki pelaajat ja painui, hyvin torjuneen Veetin selän taakse.  Tämä hieman onnellakin tullut tasoitus näkyi heti joukkueen otteissa. Liike muuttui varovaisemmaksi, ratkaisut hidastuivat, ei menty enää tilanteisiin voittamaan vaan mietittiin miten tässä taas pitäisi pelata.

Tällä kertaa tästä halvaantumisesta päästiin kuitenkin yli ja lopussa saatiin jo taas hyvin painetta Ilveksen päätyyn. Valitettavasti aika vaan loppui kesken. Kauden pistetili kuitenkin tuplattiin. Se ei ole paljon, mutta tärkeämpää on se että pystyi jo ajoittain pelaamaan omalla tasollaan.

Seuraava koitos on maanantaina 12.6. Kyröskoskella Apasseja vastaan. Joko silloin päästäisiin pelaamaan jo vapautuneesti omaa peliä.

TJo