C14 Mustan kevätkierros pian valmis

Jaa tämä juttu!

Tälle kaudelle C14 Ykköseen liittynyt C14 Musta on pelannut kolmea peliä vaille kevätkierroksen pakettiin. Sarjassa pelaa paljon yli-ikäisiä pelaajia, mutta Musta taistelee sarjan nuorimmalla joukkueella jatkuvasti paranevin ottein.

Pitkän harjoituskauden jäykistämän Mustan sarjakausi alkoi shokkihoidolla, kun LeKi painoi taululle rumat lukemat hyisessä huhtikuun illassa Sääksjärven tekonurmella. Avausottelun jälkeen mm. Ikaalisten Urheilijat ja Vesilahden Visa tarjosivat pisteitä, mutta Musta ei vielä pystynyt otteluja voittamaan. Kaivattu avausvoitto nähtiin toukokuun lopussa, kun Parkunmäen Apassit kaatuivat maalein 2-1 Lotilan hyväkuntoisella sametilla Sampe Sarvelan ja Nile Pullan osumilla. ”Ansaitut pisteet!”, kuului maalivahtivalmentaja Pete Hakalan arvio ottelusta.

”Jokainen poika on kasvanut merkittävästi niin henkisesti, fyysisesti kuin taidollisesti alkukauden aikana. Vaikeat pelit eivät ole aina kivoja, mutta opettavat ja voitot maistuvat silloin aina makeammilta”, huoltaja Tuula Vallius ynnää alkukautta. Syyskierroksella Musta pelaa myös D13-poikien 8v8-sarjaa, joten voittoja haetaan kahdella rintamalla. ”Pojat harjoittelevat ahkerasti ja jokainen ansaitsee peliaikaa. Ringissä on lähes kolmekymmentä pelaajaa, eikä yhteen otteluun voi nimetä kuin 18 poikaa. Tämä on mahdoton yhtälö toteuttaa. Tämän takia pelaamme kahta sarjaa syyskierroksella. Jokainen poika saa peliaikaa myös 11v11-sarjassa, mutta osalle vastuu painottuu enemmän 8v8-sarjaan”, jojo Jussi Rämä kertoo.

C14 Musta pelaa tänään 14.6. klo 18.10 noususta taistelevaa FC Vapsia vastaan Lotilassa. Kevätkierroksen viimeinen kotiottelu on juhannuksen jälkeisenä keskiviikkona 28.6. klo 18.10 Lotilassa, jolloin vastaan asettuu HJS Hämeenlinnasta. Tervetuloa Lotilaan kannustamaan pojat voittoon ja maistamaan maistuvat pullakahvit joukkueen kioskista!