B2 palasi voittokantaan

Jaa tämä juttu!

Maanantaina oli B-junnuilla kolmas peli neljään päivään. Osa pelaajista urakoi sekä kakkosdivarin että kolmosen pelejä. Toki pelikuormaa koitetaan parhaimman mukaan tasata. Nyt oli tehtiksellä vastassa HJS:n kakkosjoukkue. Tasoero oli huomattavan suuri kotijoukkueen eduksi. Joukkueena ei Haka päässyt parhaimpaansa, vaan tyytyi vastustajan vauhtiin. Mutta yksilöinä voisi periaatteessa nimetä jokaisen kentällä olleen, kaikki pääsivät hyvin esittelemään osaamistaan. Vastustajan maalivahti pelasi hyvän pelin ja piti lukemat hämeenlinnalaisille lähestulkoon siedettävinä. Lopputulos pelissä oli 8-1, vaikka paikkoja olisi ollut moninkertaiseen maalimäärään. Maalintekijät voi tarkistaa ottelun pöytäkirjasta:

https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&814692&P17_III

Kaikille tosiaan tuli onnistumisia, eli tämänkertaisella tähtiraadilla, herroilla Jussi Viheriäranta ja Ari Tuominen, oli kenestä valita. Tällä kertaa tähdet menivät seuraavasti:

Niklas Pynnönen
Oskari Kukkonen
Atte Ahola