D13 Piiriliigaa

Jaa tämä juttu!

Takana kaksi tahmeaa kierrosta P13 Piiriliigaa

Kauden alla pelattu turnaus ja viime kauden onnistumiset antoivat odottaa kauden avauksesta jo hyviä onnistumisia ja tuloksia. Ensimmäiset kierroksen ollaan kuitenkin pelattu kesälajille poikkeuksellisissa olosuhteissa ja peli on ollut vähintään yhtä kohmeista kuin kevään kelitkin.

Ensimmäisessä ottelussa kohdattiin lähes paikallisvastus LeKi. LeKi sai otteluun paremman startin ja johti jo puoliajalla 0-2. Toisella puoliajalla nähtiin valonpilkahduksia ja viimeisen 10 min osumilla noustiin jo maalin päähän. 2-3 tappiolla avattiin kuitenkin kausi.

Kauden toinen koitos oli Puuhamaan nurkilla tervakosken Patalan pienellä kentällä. Pienellä kentällä vastustajan oli helpompi ottaa meiltä aika pois ratkaisuiden tekemiseen ja se on aina ollut meille haasteellista. Ottelun alku oli meille huonoin mahdollinen kun minuutin pelin jälkeen vastustaja johti jo 1-0. Pelillisesti olimme kuitenkin niskanpäällä, vaikka vastustaja ajoittain pääsi nopeisiin vastahyökkäyksiin. Puoliajalle mentiin tasaisissa 2-2 lukemissa. Toisella puoliskolla päästiin jo maalin johtoonkin, mutta Pato tasoitti viime minuuteilla. Pisteet siis jaettiin tiukan väännön jälkeen. Alpilla oli maali vainu päällä, kaikki kolme maalia lähti Alpi lapikkaasta. Maalissa Veeti varmisti torjunnoillaan mahdollisuuden taistella voitosta.

Kahden kierroksen jälkeen täytyy toivoa että kelit pian lämpenee ja pojatkin sulaa talven kohmeesta. Taitoa ja osaamista löytyy. Ideat on välillä hiukan hukassa ja erityisesti paineen alla syöttöjen laatu kärsii. Se helppo varma syöttö omalle vapaalle miehelle vaihtuu liian helposti hätäiseen sohaisuun jonnekin sinne päin.

Mutta onneksi kausi on vasta alussa, kelit lämpenee ja lisää tasaisia pelejä on luvassa. Näistä lähdetään onnistuminen kerrallaan kääntämään myös tasaisia voittoja.