D12- Pojilla hyvä viikko takana

Jaa tämä juttu!

D12 poikien kakkosjoukkue pelasi viime viikon torstaina Saharassa hyvän pelin Viialan Peliveikkoja vastaan. Ensimmäisen piirinliiga pelin häviö pääsiäisviikonloppuna taisi antaa pojille kovan tsempin tähän peliin ja nyt kotikentällä nähtiinkin hienosti taisteleva Haka.  Pojat pääsivät näyttämään mihin oikeasti pystyvät. Peli päättyi Hakalle lukemin 8-0.

Torstain pelissä maalareina onnistuivat Eemil Tuuri neljästi, Kasper Simola ja Severi Kivimäki molemmat kahdesti. Puolustuspelaaminen oli  myös esimerkillistä  ja hyvällä yhteistyöllä maalivahti Jussi Rantasen kanssa tuloksena oli nollapeli. Koko joukkueelta loistava ottelu.

Sunnuntaina D12 poikien ykkösjoukkue lähti haastamaan Vuoreksen kentälle Ilves keltaista. Peli oli ensimmäisestä peliminuutista alkaen Hakan hallinnassa ja kolmen minuutin kohdalla Haka johti peliä jo 3-0.  Peli päättyi Hakan eduksi 12-2.

Hyvin sujuneiden pelien ansiosta  on molempien joukkueiden hyvä jatkaa matkaa tämän viikon koitoksiin 🙂

Tsemppiä peleihin !