B1 kyykkäsi Kaarinassa

Jaa tämä juttu!

Sunnuntai-iltana B:n ykkönen suuntasi Kaarinaan KaaPon vieraaksi. Kyseessä oli molemmille joukkueille toinen ottelu B:n kakkosessa, ja molemmat olivat aloittaneet suurinumeroisella voitolla. Muistissa oli hyvällä pelillä saatu 4-3 voitto kaksi viikkoa aiemmin T ehtiksellä. Mutta muistissa oli toki myös aiempien vuosien katastrofaaliset muistot Kaarinasta. Ja tulihan tästäkin sellainen.

Eka vartti oli suhteellisen tarkkaa puolustuspeliä. Kumpikaan joukkue ei saanut todellisia maalipaikkoja, mutta rehellisyyden nimissä kotijoukkue oli niskan päällä. Kun 17 minuuttia oli pelattu avasi vastustajan maalivahti suoraan Tomy Nurmesniemen jalkaan ja Tomy kiitti siirtämällä Hakan 0-1 johtoon. Seuraavat hetket pelissä olivat kovaa KaaPo-prässiä, mutta pikkuhiljaa päästiin paremmin peliin mukaan.

Sitten kun 22 minuuttia oli pelattu, tuli kylmä suihku; turha poikkikentän syöttö puolustuslinjassa tyhjään tilaan josta vastustaja otti pallon ja laukoi tilanteeksi 1-1.

Tässä vaiheessa uskottiin vielä hyvään tulokseen mutta sitten 28. peliminuutilla maalivahtimme Samu tulistui jouduttuaan KaaPo-hyökkääjän telomaksi. Rauhoittumiseen tarvittiin kaksi keltaista ja ulosajo. Kun peliä päästiin jatkamaan, palautti hakapuolustaja liian hiljaisen maalivahdille ja KaaPo pääsi ilmaiseksi tekemään johdoksi 2-1.

Tämä musta hetki sai vierasjoukkueen pelin sekoamaan täysin, ja KaaPo teki viidessä minuutissa kolme maalia ja puoliaikatilanteeksi 5-1.

Toisella puoliajalla yritettiin muuttaa ryhmitystä ja yritettiin hoitaa peli kunnialla loppuun. Osittain tässä onnistuttiin, mutta vajaamiehisenä ei kuitenkaan päästy tosissaan kotijoukkuetta haastamaan, vaan keltapaidat onnistuivat tekemään vielä kaksi maalia ja loppunumeroiksi rumat 7-1.

Tästä on otettava kaikki oppi mitä voidaan, ja sen jälkeen on nollattava tilanne. Äitienpäivänä matkataan Raumalle Pallo-Iirojen vieraaksi ja siinä ottelussa onkin jo pelissä pahimmillaan koko kevätkauden kohtalo. Eli päät pystyyn ja Raumalla kaikien aikojen paras peli.

Tähdet jaettiin seuraavasti:

Tomy Nurmesniemi
Konsta Kaasalainen
Juho Viitaharju