B kakkoselle tappio sarja-avauksessa

Jaa tämä juttu!

Lauantaina päästiin vihdoin avaamaan sarjakausi B:n kolmosessa Hakajunnujen osalta. Kyseessä vieraspeli Forssassa paikallista Jalkapalloklubia vastaan. Ennakkoon tiedettiin vastustajalla olevan sääntöjen sallimia yli-ikäisiä pelaajia. Ja kyllä kotijoukkue olikin selkeästi meitä isompi ja fyysisempi porukka. Peli toimi kyllä pääpiirteissään hyvin, liikutettiin palloa hyvin alakerrassa ja keskikentällä, mutta kaksikymmentä metriä ennen vastustajan maalia mielikuvitus loppui. Maalipaikoille asti ei päästy ja koko ottelussa ei valkopaidoilta saatu yhtäkään laukausta maalia kohti. FJK sen sijaan onnistui toisen puolikkaan puolivälissä kahdesti neljän minuutin välein. Näin koettiin harmittava 2-0 tappio, mutta paremmalle hävittiin.
Osalla pojista ei tällä kertaa asenne ollut aivan sitä mitä valkopaitaa kantavalla pitää olla, oli lähdetty vain pelailemaan. Jos asenteesta haetaan positiivista, se on se että keskityttiin pelaamiseen ja jätettiin kaikenlainen turha huutelu vastustajajoukkueen hommaksi. Ja toki suurin osa pelaajista oli (Haka)sydämellä mukana niinkuin kuuluukin. Vieraspeleissä tähtien jakaminen kaatuu valmennuksen ja muiden taustojen harteille. Tällä kertaa tähdet löytyivät puolustuspäästä.

Rasmus Paavola
Akseli Mustila
Santtu Junttila