B1 aloitti rökälevoitolla

Jaa tämä juttu!

Perjantaina pääsivät B-junnutkin vihdoin tositoimiin. Tehtikselle saapui kakkosen avaukseen vieraaksi RaiFu Raisiosta. Kotijoukkue iski heti kovan paineen vastustajan pakeille, sieltä pari heikkoa syöttöä ja Konsta Kaasalainen riisti pallon ja upotti 1-0 kun pelattu oli 28 sekuntia. Haka jatkoi täydellä höyryllä mutta seitsemän minuutin kohdalla sählättiin käsittämättömästi ja vastustaja pääsi rokottamaan; 1-1. Tästä ei onneksi häkellytty, vaan alkoi todellinen näytös: Pitkän pallorallin jälkeen Juho Viitaharjun rauhallinen sijoitus takakulmaan, 2-1. Sitten Onni Huvinen oli paikalla kun molari tiputti eteensä; 3-1. Tomy Nurmesniemi syötti ja Onni taas; 4-1. Ville Branderin keskitys ja Konstakin pääsi tekemään illan toisensa; 5-1. Sitten Konstan kulma ja Tomy puski pallon maaliin; 6-1. Atte Aholan läpisyöttö, Tomy kiitti, kiersi näytiksi vielä maalivahdin ja siirsi lukemiksi 7-1. Puoliajan lopuksi Onni vielä karvasi pallon vastustajalta, syötti Valtteri Partaselle joka tarjoili Akseli Sormuselle ja taas heilahti. Taukotulos 8-1 kotijoukkueelle.

Tauolta tulikin sitten kylläinen Haka-ryhmä, vai liekö takki auennut. Ensimmäiset viisi minuuttia kotijoukkueelta karmeaa peliä. Onneksi vastustaja ei päässyt rankaisemaan kuin kerran, ja sitten saatiin jo hiukan peliä kuntoon. Hatunnosto toki RaiFulle joka ei luovuttanut vaan nosti tasoaan ja toinen puoliaika oli jo paljon tasaisempaa peliä, joskin alkuhärdelliä lukuunottamatta kuitenkin ihan hyvin valkopaitojen hallussa. Saipa siinä Onnikin hatullisen täyteen, Villen toimiessa taas keskittäjänä. Ja Ville pääsi itsekin (Onnin syötöstä) maalin makuun laukomalla tarkasti takanurkkaan loppunumeroiksi komeat 10-2. Tästä on hyvä jatkaa vaikka valmennus hiukan harmittelikin kahta helposti päästettyä maalia.

Tälle kaudelle lanseeraamme B-junnuillekin koko kauden kestävän Tähtipelaaja-kisan. Tähän ensimmäiseen otteluun hankittiin arvovaltainen raati Lempäälästä asti. Raadissa istuivat: Kati Lahtinen, Jussi Lahtinen sekä Ari Brander. Tähdet jakautuivat seuraavasti:

 

Tomy Nurmesniemi
Onni Huvinen
Juho Viitaharju