D12 poikien sarjakausi avattu

Jaa tämä juttu!

Tätä hetkeä on varmasti koko joukkue odottanut syksystä saakka – ja nyt se on totta. Futiskausi on  korkattu ja ensimmäinen kausi mustavalkoisissa väreissä on virallisesti alkanut molemmilla joukkueilla.

Eilen toisena pääsiäispäivänä D12 poikien kakkosjoukkue aloitti kauden Vesilahdella pelaamalla Vesilahden Visaa vastaan piirin ykkösen pelin. Ilma oli kylmä ja peli oli tahmeaa. Hyvästä kannustuksesta ja yrityksestä huolimatta peli ei kulkenut joukkueella odotetulla tavalla. Vesilahden Visa oli parempi ja peli päättyi heidän eduksi 3-0.

Tänään tiistaina D12 poikien ykkösjoukkue vuorostaan avasi oman kautensa Saharassa ja samalla pojat korkkasivat joukkueen uudet painosta saapuneet kotipelipaidat kun vastaan asettui Ilves Pirkkalasta.

Aurinko paistoi kilpaa poikien kanssa samalla kun vastustajan maaliverkko heilui. Haka hallitsi peliä alusta saakka mutta lukemat pysyivät pitkään melko tasaisena Ilveksen loistavan maalivahdin ansiosta. Toisella puoliajalla Haka sai useamman hyvän kuvion aikaiseksi ja iski tehokkaasti maaleja. Peli päättyi Hakalle lukemin 9-3.

Perjantaina joukkue matkaa Ouluun Tervareitten kovatasoiseen turnaukseen ja siellä molempia joukkueita odottaa kovatasoiset pelit – Onnea matkaa Pojat! Hauskaa turnausta kaikille ja pitäkää lippu korkealla!!