C15:n kauteen valmistautuminen sujui mallikkaasti – FC Haka C15 vs. GrIFK B-juniorit haaste: 2-0!

Jaa tämä juttu!

Kauden aloittaminen lähestyy. Ensi sunnuntaina vastassa on TPS Turku vieraskentällä.

Saimme kutsun pelaamaan GrIFK:n B-junioreiden haasteryhmää vastaan, otimme kutsun vastaan mielellämme. Tämä toimi hyvin kenraaliharjoituksena kohti ensi viikon lopulla tapahtuvaa Alueliigan sarja-avausta.

Aurinkoinen Sahara, toiminnanjohtaja katsomossa. Hyvät edellytykset siis kunnon ottelulle sunnuntaiaamuksi.

Ottelu alkoi Hakan painostamisella. Pikkuhiljaa GrIFK sai pelin kulkusuuntaa kuitenkin käännettyä ja ottelutapahtumat tasaantuivat.

Peli aaltoili puolelta toiselle, tasaisella väännöllä edettiin. Koiruuksia ei nähty, joten reilua peliä kummaltakin osapuolelta.

Vapari Hakalle kuudentoista rajalta. Mikko Laakso lähettää kaaripallon maalin edustalle. Kukaan ei ehdi palloon, saati vastustajan maalivahti, jonka yli pallo hieman onnekkaasti pomppasi. Ei mitään, kaikki lasketaan ja loppujen lopuksi vetohan oli todella hieno ja älykäs, joten Mikolle pisteet upeasta maalista.

Toisessa päässä rankkari GrIFK:lle tilanteesta, joka oli täysin puhdas pallonriisto 16:n sisällä. GrIFK hukkasi tässä paikkansa vedon mentyä oikealta maalin ohi. Kallen maali siis varjeltui.

Toinen tilanne heti perään, maalivahti Kalle Kohonen koppaa pallon hienolla torjunnalla ylänurkasta. Ei edelleenkään maalia GrIFK:lle.

Puoliaika.

Meillä ei ollut oikeastaan missään vaiheessa mitään hätää, saimme hyvin pidettyä palloa omilla.

Puolet pelattu, Wiljam Valtonen saa pallon oikealta, kuljettaa kohti maalia ja pienestä kulmasta nostaa pallon verkkoon yli vastustajan maalivahdin. 2-0!

Loppuaika mentiin tasaisissa merkeissä, mutta maaleja ei enempää nähty.

”Pisteet” kotiin maalein 2-0. Sitten valmistaudutaan ensi viikonlopun sarja-avaukseen.

Tämä on joukkuepeliä, niin joukkueen sisällä kuten koko seurassakin, kaikki onnistuivat tänään hyvin. Jokainen voi olla iloinen omasta panoksestaan joukkueen esteen.

Nostamme päävalmentajan sanojen mukaan esiin puolustaja Eetu Leirin joka luuti puolustuksen kunkkuna koko pelin palauttamalla palloja takaisin ja hämmentämällä vastustajan hyökkäystä ennakkoluulottomalla pelillään. Lisäksi yksi ”save” omalta maaliviivalta. Hyvä Eetu!

Toinen onnistuja oli maalivahti Kalle Kohonen, jonka hienot ylänurkkakopit säästivät joukkueen takaiskuilta. Lisäksi pitkät avaukset ja nopeat heitot tilanteen jälkeen olivat hienoa katseltavaa. Hienoa ja ennakkoluulotonta maalivahtipeliä, Kalle! Nollapeli!

Kiitokset 03:n Veikka ”ensi kerralla ajoissa” Kaasalaiselle ja Manu Haikalle mukanaolosta ja hyvästä pelistä kummaltakin. Hienoa peliä!

Isot kiitokset myös hyvän yhteistyöseuramme TPV:n Aaro Poussalle ja Alex Santosille! Hyvin meni, hyvää peliä kummaltakin ja isot kiitokset mukanaolosta. Tervetuloa toistekin mukaan pelaamaan!

Kuitenkin, joukkueena tämä voitettiin! Olimme parempia! Hyvä kaikki pojat!

Tästä on hyvä jatkaa tiistaina treeneissä.