D12 pojat Vuoreksen kentällä

Jaa tämä juttu!

Tänään sunnuntaina D12 pojat kävivät pelaamassa  kaksi harjoitusottelua Hervannan kentällä Vuoreksessa.  Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Ilves-keltainen ja toinen peli pelattiin Lekiä vastaan.

Ensimmäisessä pelissä ensimmäiset minuutit mentiin melko vaisulla jalalla, mutta alun nihkeyden jälkeen Haka hallitsi peliä loppuun saakka ja joukkueen oma maali pysyi puhtaana. Tulos Hakan eduksi 4-0. Peliaika 2×35 min.

Toisessa pelissä Lekiä vastaan alkoi näkymään hieman edellisen pelin rasitukset. Peli oli kuitenkin tasaista ja paikkoja oli molemmilla joukkueilla. Lopulta Leki oli tällä kertaa vahvempi ja peli päättyi heidän eduksi luvuin 4-3. Peliaika 2x35min.

Talven ja kevään aikana joukkue on löytänyt mukavasti harjoituspelejä, joiden myötä valmennustiimi on saanut arvokasta tietoa joukkueen taidoista ja samalla nähdään missä joukkueella on kehitettävää. Harjoituspelien myötä myös poikien taidot kehittyvät ja pojilla pysyy kosketus lajiin  läpi vuoden tasaisena.