B-junnuille tappiot

Jaa tämä juttu!

Hakan B-junioreiden harjoitusottelut jatkuivat kahdella ottelulla Saharassa sunnuntaina. Tällä kertaa opittiin että pelkkä hallinta ja puolittaiset tekopaikat eivät riitä, jos vastustaja rankaisee lähes jokaisesta maalipaikastaan. Ensimmäisessä pelissä B1 kohtasi TKT:n häviten 2-3 (0-1). Hakan molemmista maaleista vastasi Juho Viitaharju.
Toisessa ottelussa B2:n vastustajaksi saapui Nokian Palloseura joka voitti 1-2 (0-2). Hakan maalarina Niklas Pynnönen.
Ei oteta mitään pois vastustajilta, onhan voitto aina voitto ja maalit ratkaisevat. Mutta ainakin hakalaisin silmin molemmissa otteluissa kenttätapahtumia hallitsi kotijoukkue. Haetaankin selitystä siitä että menossa on kovemman harjoittelun jakso jota ei pelien takia kevennetty. Kun tosipelien alkaessa aloitetaan myös harjoittelun rytmitys, uskotaan ja toivotaan että maalipaikoillekin saadaan enemmän terävyyttä.