D12 Tänään Eerikkilässä – viikko sitten Turussa

Jaa tämä juttu!

Hiihtoloma alkoi koulusta mutta jalkapallosta ei lomaa ole tiedossa. Tänään pojat pelasivat harjoitusottelun Eerikkilässä. Pepo akatemian pojat olivat tulleet leirille Eerikkilään ja halusivat haastaa joukkueemme harjoitusotteluun. Lappeenrantalainen joukkue on monille pojille entuudestaan tuttu. Pepo akatemian tiedetään olevan kovatasoinen joukkue ja seuran junioritoimintaa onkin kovasti kehitetty viime vuosina.

Peli oli tasaisen vauhdikasta, lopputulos 4 – 2 Hakalle antoi valmentajille aiheen isoon hymyyn. Joukkue antoi todella hyvän vastuksen Pepolle ja pojat saivatkin paljon kehuja Pepon valmentajalta. Hakan maalissa hienoista torjunnoista vastasivat tänään Lenni Kari ja Joonatan Kilpeläinen.

Edellisenä viikonloppuna joukkue kävi pelaamassa lauantaina kaksi harjoitusottelua Turun Nappulaliigaa vastaan. Turussa joukkueesta puuttui useampi pelaaja, koska samaan ajankohtaan osui Valkeakoskella Futsal kauden päätösturnaus. Joukkueessa on useamman lajin harrastajia, ja pelien päällekkäisyyksiltä ei aina voi täysin välttyä. Joukkue sai lainaan onneksi pelaajia VaNLin 06 joukkueesta ja harjoitusottelut pystyttiin pelaamaan. Turussa kilpajoukkue hävisi tiukan taistelun jälkeen 3-0. Peli oli lopputuloksesta huolimatta kuitenkin tasaista aina toisen puoliajan loppupuolelle asti. Haastejoukkue puolestaan voitti hienosti ottelunsa 4-2. Tässä pelissä onnistujia oli hyvin laajalla rintamalla, joukkuepelistä pojat ansaitsivat täydet kymmenen pistettä.