Haka D-tytöt piiriliigassa:D13 0-2 tappio ja D12 1-1 tasapeli

Jaa tämä juttu!

Haka - KangasalaHaka - Kangasala 2

D13 tytöt kohtasivat FC Nokian 03 joukkueen Saharassa. Nokia  käytti paremmin maalipaikkansa ja voitti pelin 0-2. Haka tyttöjen peli ei tällä kertaa tuonut tulosta..

 

D12 tytöt matkasivat Lammille paikallisen Vedon vastustajaksi. Tytöt taistelivat hyvin ja Fanni Männistö syötti maalintekopaikan Maija Tappuralle, joka siirsi Hakan johtoon. Hyvin liikkuva Haka joukkue loi hyyvin maalintekopaikkoja, mutta lisämaaleja ei saatu tehtyä. LaVen maali syntyi hyvästä laukauksesta alanurkkaan. Sairastumisien ja matkojen takia oli niukasti pelaajia matkassa mukana, mutta jokainen pelaaja taisteli mallikkaasti. Hyvä tytöt.

Joukkueiden seuraavat pelit: D12 torstaina Saharassa klo 18.15 vastassa TPV ja D13 tytöt Torstaina Iittalassa 18.00 ja vastassa Iittalan Pallo.