B17 kakkonen: HJS/Haka YJ – TPV2 4-1

HJS/Haka YJ kohtasi TPV2:n Rauhalassa komeassa kelissä. Ensimmäinen hyökkäys, heti kulma, Tomy Nurmesniemi puskee maalin eteen ja Juuso Ahola tökkää maalin. 1-0 kun peliä on pelattu minuutti ja muutama sekunti. Tuliko maali sitten liian varhain mutta maalin jälkeen kotijoukkueen peli oli sekaisin. Onneksi vastustaja ei rokottanut ja vartin pelin jälkeen YJ sitten pääsi taas peliin sisälle. Varsinkin keskikentän kolmikko Kunnas-Jokela-Numminen löysi koko ajan hyvin toisensa, 26 minuutilla työ sitten palkittiin kun Joni Numminen voitti yksykkösen ja tuikkasi taukonumeroiksi 2-0.

Toinen puoliaika oli jo mennä pelailuksi kunnes vastustaja kavensi 59 minuutilla. Vaikka tämän jälkeen ei ollutkaan mitään hätää, tunnustettakoon että hiukan penkillä huokaistiin kun Tomy pukkasi kulmasta numeroiksi 3-1 kymmenisen minuuttia ennen loppua. Lopussa Tomy vielä väläytti nopeuttaan ja kaunisteli loppunumeroiksi 4-1. Kaikki pojat pelasivat hyvin mutta erikseen voisi vielä mainita maalivahti Samu Lindgrenin ”Neuermaisen” pelin. Hyviä ulostuloja ja parhaimmillaan pelin rytmitystä alimpana puolustajana.

Joukkueena neljäs voitto putkeen, hyvältä näyttää.