C15 Pojat AL: FC HAKA-SalPa 3-1

Jaa tämä juttu!

Rauli-myrsky puhalteli, kun FC HAKA reipotteli SalPan nurin. Perinteisesti Salosta on aina tultu pois enemmän tai vähemmän murtuneena. Nytkin lähtöasetelmat olivat melko vaisut. Saloon saatiin tasan 11 pelaajaa, joista osa puolikuntoisia ja osa toipilaita. Hieman kummastuttaa, miksi osa pelaajista treenailee, mutta kun pitäisi lähteä vieraspeleihin… niin mitä ihmettä? Ei nää kullannuput lähde.

Peliin lähdettin 4-4-2, jossa keskikenttä järjestyi 1-2-1.

 

Maalissa Rike onnistui hyvin. Hyviä reaktiotorjuntoja ja muutaman kerran uskalsi jo tulla ulos maalistakin. Tärkeitä torjuntoja läpiajoissa.

Toppareina hääri Niilo ja Otto. Vihdoinkin nähtiin Otto topparina. Ja aivan jäätävä peli olikin – vieläpä toipilaana. Niilon kanssa kommunikaatio ja tekeminen toimi heti alusta.

Laidoilla Aku ja Joonas hoitelivat laitapuolustuksen. Eritoten Akulta järkevä ja hyvä peli.

Myös keskikenttä Antti, Ville, Tomy ja Jommi onnistui. Antti ylhäällä ja Tomy ja Ville laidoilla. Pohjalla Jommi jakeli ja puolusti varmasti ja rauhallisesti. Villelle syöttöpistekin hyvän keskikentän karvauksen jälkeen. Tomy oli tietenkin pitelemätön ja vapaasti hyökkäävässä roolissa

Hyökkäyksessä, Nikke ja Hene, löysivät varsinkin Tomyn kanssa hyvin yhteisen juonen.   Pallo kulki melkein sokkona Viialan trion kesken.

Mukava oli taas voittaa. Ja varsinkin SalPa. Salossa. Pelin taso ei ehkä päätä huimannut, mutta voitto oli sitäkin makeampi. Tästä jatketaan TPS:n kimppuun heti Waltikka-turnauksen jälkeisenä päivänä, mikä jo sinällään on haaste.

FC HAKA j kokoonpano: Riku (12), Antti (4), Ville(9), Joonas(10), Aku(11), Joonas(14), Henrik(15), Niklas(19), Tomy(35), Otto(42), Niilo(44)

SalPa- FC HAKA j 1-3 maalintekijä(syöttäjä):

12’:                                     1-0

37’:                                     1-1                 19(9)

57’:                                     1-2                 35(15)

72’:                                     1-3                 10(35)

Seuraava peli: TPS – FC HAKA j Turku Maanantaina 5.9 18:30