Kapteeni näytti esimerkkiä, FC Haka C14 – PaiHa, 5-2! Topias Listolle puhdas hattutemppu!

Jaa tämä juttu!
Mitä me tänään tehdään?
Mitä me tänään tehdään?

Olimme viime sunnuntaina Turussa ottamassa pataan ÅIFK:lta maalein 4-1.

Siitä pelistä ei jäänyt jälkipolville kerrottavaa. Eemil Sillanpään maali suoraan vaparista oli hieno. Ei muuta kerrottavaa.

Tänään Tehtiksellä iltapelissä vastassa PaiHa.

Vaihtomiehiä taas hankittava 03:sta, koska viime hetkellä tuli taas pari peruutusta. No, kipeänä ei pelata, se on selvää. Kiitos Santeri Surkalle ja Eero Laaksolle! Ja tietenkin Rudille. Hyvin meni, asenteella mukana. Siitä iso peukku kummallekin!

Avausjaksolla tappiolla 1-2. Kuitenkaan pää ei retkahtanut vaan jaksettiin painaa eteenpäin. Olemme pikkuhiljaa pääsemässä pelillisesti neutraalille tasolle ja usko tekemiseen alkaa pikkuhiljaa taas löytymään. Siitä peukku koko joukkueelle tänään. Taistelutahdosta.

Kapteeni Topias Listo näytti muille esimerkillään kuinka taistellaan ja muut seurasivat perässä. Peli toisella puoliajalla enemmän PaiHan päädyssä, mutta hekin näyttivät, että meillä ei ollut varaa virheisiin.

Tänään taisteltiin ja periksi ei annettu, mutta paljon jäi vielä korjattavaa ja harjoiteltavaa.

Maalit tänään: Topias Listo 3, Jeremias Partanen 1 ja maalivahti Antti Paasi teki tänään kauden ensimmäisensä.

Kalle Kohoselta perusvarma peli maalissa, pari hyvää läpiajotorjuntaa mahtui mukaan.

Tänään onnistuimme joukkueena, kiitokset kaikille.

Tarina, jos tätä sellaiseksi voi sanoa, jää tänään lyhyeksi koska meillä on joukkueena nyt muutakin mietittävää kuin pelkkä raportointi ja hehkuttaminen. Valitettavasti se ei ole kovin positiivista.

Pelillistä palautetta huomenna harjoituksissa jokaiselle joukkueen jäsenelle ja samalla keskustelemme muistakin asioista. Kaikki siis paikalle vammasta riippumatta, paitsi kuumesairaat.