B-pojat pisteille

Jaa tämä juttu!

B-juniorit pelasivat viikonloppuna kotipelit molemmilla joukkueilla. Perjantaina HJS/Haka Yj kohtasi Rauhalassa MuSan. Kotijoukkue oli aikalailla suvereeni. Puolustus toimi koko ajan hienosti vaikka laitapakkien kohdalla pyöri toisella puoliajalla jonkinasteinen vaihtoruletti. Maalivahti Samu Lindgren ei juurikaan töihin joutunut, tuloksena aina arvostettava nollapeli.

Yj vyörytti hyviä hyökkäyksiä toisensa perään ja Nino Niemisen sekä Tomy Nurmesniemen maaleilla taukojohto oli 2-0. Toisella puoliajalla jatkettiin siitä mihin ensimmäisellä jäätiin. Tällä kertaa maaliverkkoja venyttivät Justus Kunnas sekä komean sisääntulon vaihdosta tehnyt Henrik Risku ottelun toisella kosketuksellaan. Ansaittu 4-0 voitto siis HJS/Haka Yj:lle.

Lauantaina Haka-j. kohtasi TPV2:sen niinikään Rauhalan nurmella. Ensimmäinen puoliaika oli taas kotijoukkueen selkeätä hallintaa, mutta keskialueella tapahtuneen pallonriiston jälkeen TPV:n Aapo Voitila karkasi läpiajoon eikä erehtynyt. Pari minuuttia tästä Haka tasoitti Onni Huvisen maalilla ja jakson puolivälissä Oskari Kukkonen siirsi hankkimastaan rankkarista kotijoukkueen 2-1 johtoon. Kesken hallinnan tuli lähes toisinto TPV:n ekasta maalista ja Voitila nosti TPV:n tasoihin.

Toisella puoliajalla TPV pääsi paremmin peliin mukaan ja tilanteita oli molemmissa päissä. Toinen puoliaikakin oli kuitenkin Hakalta hyvännäköistä peliä mutta paikoista huolimatta kumpikaan joukkue ei tehnyt maalia. Lopputulos 2-2, ja pelaajien reaktioista päätellen TPV oli tyytyväinen pisteeseen. Hakalle maistui hivenen katkerammalta.