Syyskausi käyntiin: FC Haka C14 – TPV Tampere: 0-0.

Jaa tämä juttu!

Syyskauden ensimmäinen peli ja toinen rakkaista paikallisvastustajista vastaan: TPV Tampere. Pelikenttänä kaikkien haluama Tehtaan Kenttä, Valkeakoski. Paras ja kaunein! Loistavassa kunnossa taas! Kiitos Tehtiksen pitäjille!

TPV tippui kevätkauden päätteeksi ELL:stä ja jatkaa syyskaudella kanssamme Alueliigassa.

Tiesimme ennakkoon, että tämä on se peli jossa meidät nyt Alueliigassa heti alkuun mitataan. Edelliset pelit ovat olleet koko ajan tasaisempia ja tasaisempia, nyt oli näytön paikka.

12:lla miehellä mennään, pahasti vajaamiehisenä ja tämän pelin varamaalivahti Kalle Kohonen oli ainoa vaihtomies. Näillä mennään ja taistellaan! Me pystymme tähän, no problem!

Huuda Haka!

Valmistautuminen: check

Asenne: check

Motivaatio: check

Kenttä: check

Kahvio: check

Taustat: check

Tuomarit: check

Ja vastustaja paikalla.

Sitten mennään!

Tämä oli juuri sellaista kuin ajattelimme.

TPV yritti kovasti pelata murtopalloja puolustuksemme läpi, mutta Markus Hietaniemen johtama puolustuksemme kesti kovan rynnistyksen ollen näin vahvempi. Hyvä puolustus, kaikki onnistuivat! Hyvä Makkeri ja muut!

Avauspuoliaika oli tasaista vääntöä, maalipaikat Hakalle 2-1. Tilanteet vaihtelivat puolin ja toisin ja kummatkin joukkueet väläyttelivät ajoittain omaa osaamistaan. Mikään ei tullut ilmaiseksi, kaikesta taisteltiin.

Siististi mentiin eteenpäin, nyt annettiin taitojen ratkaista. Peli oli rehtiä ja reilua. TPV on kova nippu, ei epäilystäkään.

Periksi ei annettu, koko ajan eteenpäin ja linjaa ylös!

Puoliajalle tilanteessa 0-0. Tauko paikalla ja uudet kuviot.

Toinen puoliaikakaan ei tarjonnut mitään yllätyksiä, tasaisesti mentiin. TPV:llä oli ajoittain omat paikkansa, mutta Antti Paasi Hakan maalissa selvitti ne tyylillä. Ei ollut minkäänlaista hätää maalin edessä.

Talven kuntokuuri maksaa nyt itseään takaisin. Hyvä Siltsu ja kumppanit!

Ottelun vaarallisin ja hienoin tilanne nähtiin toisella puoliajalla kun Hakan Tuomas Pynnönen (#Wohveli) veti oikeallaan ottelun hienoimman vedon kohti TPV:n oikeaa yläkulmaa. Hetken jo luulimme, että nyt kolisee, mutta TPV:n maalivahti Niko Lampinen sai venytettyä ja pelastettua maalin. Kummaltakin pelaajalta hieno suoritus!

Hyvä pojat, tämä tekee jalkapallosta sitä parasta!

Tasaisesti loppuun, mitään vaaranpaikkoja ei enää nähty. Ajoittaista väläyttelyä kummaltakin joukkueelta, ei vaaranpaikkoja, mutta todella tasaista.

Koko ottelussa maalipaikat Hakalle 4-2. Ei aivan osunut kohdalleen tänään, mutta parasta oli nähdä, että joukkueiden tasoero on kaventunut koko ajan! Olemme menneet koko ajan eteenpäin, hyvä äijät ja valmennus!

Ottelun Parhaat tänään ja jaetut tähdet:

*** Eemil Sillanpää

*** Eetu Leiri

*** Markus ”Makkeri” Hietaniemi

*** Wiljam Valtonen

*** Jeremias Partanen

*** Akseli Korhonen

*** Juha Närhi

*** Tuomas Pynnönen

*** Kalle Kohonen MV

*** Veeti Jokio

*** Antti Paasi MV

*** Topias Listo

*** Niko Lampinen MV (TPV)

Ottelun lopuksi pojat antoivat valmentajallemme, Matille (Arsenal-mies), läksiäislahjan (Tottenhamin pelipaita) opiskelujen jatkamisen vuoksi. Kaikkea hyvää sinulle Matti ja onnea opintoihin! Olet aina osa joukkuettamme, nyt ja aina. Hakasydän!

Arsenalin mies Tottenhamin paita päällä...
Arsenalin mies Tottenhamin paita päällä…