Tytöt piiriliigaa: LaVe – Haka D13 0-5, Anniinalle 4 maalia

Jaa tämä juttu!

LaVe - Haka 2

LaVe - Haka
Kuvat: Kari Ketonen

Haka D13 tytöt kohtasivat piiriliigan syyskierroksen avausottelussaan Lammin Vedon.

Tytöt olivat hyvällä pelipäällä ja viimeistely onnistui hyvin. 6 minuuttia pelattu kun Olivia Jokinen syötti Anniina Passilan vapaaksi ja peli oli 1-0 ! Juulia Ruutana oli pelipäällä ja kaksi mallikasta syöttöä ja Anniinan hattutemppu oli valmis pelikellon näyttäessä 13 minuuttia ! Pari minuuttia tästä ja Aava Palma pisti verkot tötterölle, 4-0. Tämä oli tilanne puoliajalle mentäessä. Puolustus pelasi tiiviisti ja maalivahti Hanna Ketonen hoiti loput !

Heti toisen puoliajan alussa Anniina viimeisteli illan neljännen maalinsa ja tilanne oli 5-0 Haka tytöille. Tilanteita luotiin hyvin ja LaVen tilanteet hoiti puolustus sekä Hanna. Koko joukkue oli hyvällä peli fiiliksellä mukana ja tulos oli sen mukainen. Hyvä aloitus syyskaudelle, joka jatkuu jo Tiistaina klo 19.30 Roukon kentällä, kaikki sinne nauttimaan hyvästä tyttö futiksesta sekä kioskin antimista !!