TP-47 SPL-turnauksen voittaja

Jaa tämä juttu!

Viikonloppuna Valkeakosken kentillä pelattiin tason 2 SPL-turnaus, johon joukkueita oli karsittu keväällä ympäri Suomen. Otteluita pelattiin perinteisessä koskilaisessa auringonpaisteessa kokonaisuudessaan 48 kappaletta 16 joukkueen voimin.

TP-47 - mestarit
TP-47 – mestarit

Perjantaina ja lauantaina aamupäivällä ohjelmassa olivat alkulohkot, joissa jokainen joukkue pelasi kolme ottelua. Lohkojen kaksi parasta jatkoivat kohti mitalipelejä, lohkovoittoon ylsivät Haka, MP, Gnistan ja Ilves. Lauantain jälkimmäisissä otteluissa ratkaistiin välieräjoukkueet ja jatkoon selvisivät PKKU, TP-47, NuPS ja ÅIFK.

Sunnuntaina pelissä olivat lopulliset sijoitukset. Aamupäivällä TP-47 ja NuPS taistelivat tiensä finaaliin, kaataen tahoillaan PKKU:n ja ÅIFK:n. Kello 13.30 alkaneissa peleissä ratkaistiin sijat 9-16. Sijojen 9-10 ottelussa Pallo-Iirot voitti KuPS:n 1-0, maalintekijänä Marcus Walden. Sijalle 11 sijoittui SJK kaadettuaan TiPS:n luvuin 2-0, maalintekijöinä Lauri Pelkkala ja Topi Lappalainen. Fc Kontu saavutti turnauksessa 13. sijan voittamalla KaaPo:n 5-0, turnauksen maalikunkku Jonathan Muzinga osuessa neljästi. FC YPA lähti kotimatkalle sijalla 15, viimeisessä kamppailussa kaatui JJK 2-0, Aapeli Kääriäinen ja Jesper Ojala onnistuivat maalinteossa.

Mitalipelit starttasivat klo 14.30. Roukossa Gnistan kaatoi rankkareilla MP:n 1-1 3-4rp. sijoittuen seitsemänneksi, varsinaisella peliajalla verkkoja venyttivät Antti Aarni (Gnistan) ja Onni Ikonen (MP). Apialla pelattiin Pirkanmaan keskinäinen sijasta 5, jossa Ilves kaatoi Hakan Joona Johanssonin hattutempun saattelemana 3-0.

Pronssiottelu pelattiin aurinkoisessa Saharassa, vastakkain olivat hyvät turnaukset pelanneet ÅIFK ja PKKU. Tasainen ottelu päättyi varsinaisen peliajan jälkeen tasan 2-2, PKKU:n maalintekijöinä Manu Huvila & Ohto Mentula ja ÅIFK:n Daniel Salminen & Aaro Sundberg. Rankkareilla PKKU osoittautui etevämmäksi ja pokkasi pronssimitalit.

WP_002228
Finaalijoukkueet

Finaaliin Tehtiksellä marssivat TP-47 ja Nummelan Palloseura. Hyvätasoinen ottelu päättyi lopulta torniolaisten voitonjuhliin, loppulukemat olivat 2-0. Finaalin maalintekijät olivat Jerry Erkinmikko ja Ville Ojala. Pitkä matka kotiin sujui varmasti vikkelämmin kultamitalit kaulassa! NuPS:n hieno turnaus palkittiin hopeamitaleilla.

FC Haka juniorit kiittävät kaikkia osallistujia, kannattajia, Valkeakosken kaupunkia ja Hotelli Waltikkaa onnistuneen turnauksen läpiviennistä! Erityiskiitokset Valkeakosken erotuomarikerholle ottelujen tuomaroinnista.

Lohkotilanteet ja säännöt
Tulokset
Turnausvihko

Turnauksen maalikunkku:
Jonathan Muzinga (FC Kontu) 9 maalia

Joukkueiden turnauspelaajat:
Markus Hietaniemi FC Haka juniorit
Juuso Kärnä KuPS
Thomas Keto NuPS
Joonas Karvinen TiPS
Jonathan Muzinga FC Kontu
Juho Kousa MP
Severi Vuorela SJK
Milo Kallio ÅIFK
Joel Tuominen Gnistan
Leo Blinikka JJK
Casperi Korte Pallo-Iirot
Taneli Jokiniemi TP-47
Riku Nieminen Ilves
Jesper Järvinen KaaPo
Manu Huvila PKKU
Lenni Länsipää FC YPA