Päivölästä asiantuntijaksi urheiluliiketoiminnan pariin

Jaa tämä juttu!

http://img.emg-services.net/institutes/institute11874/logos/logo.pngFC Haka junioreiden yhteistyökumppaneihin lukeutuva Päivölän opisto vastaa tämän päivän koulutustarpeisiin ja aloittaa urheiluliiketoiminnan koulutusohjelman elokuun lopussa 2016.

Koulutus, joka on laajuudeltaan 30 opintopistettä tarjoaa perusvalmiudet työskentelyyn asiantuntijana urheiluliiketoiminnan parissa, kuten seura- ja järjestötyössä. Koulutus on ainutlaatuinen pätevöittäen henkilön jatkamaan halutessaan urheiluliiketoiminnan MBA-koulutukseen (100 op), joka alkaa Päivölässä syksyllä 2017. Päivölä on ainoa uMBA koulutuksen järjestäjä Suomessa. Opiskeltavia aiheita PD-ohjelmassa ovat yrittäjyys liiketoiminnassa, urheiluorganisaation johtaminen, urheilu- ja elämysmarkkinointi, urheilu ja media sekä urheiluorganisaation talouden johtaminen.

Opintoihin keskeisenä kuuluu myös oppimisen vieminen käytäntöön projektityöskentelyn kautta. Projektityöskentely mahdollistaa oivallisesti myös verkostosuhteiden luomisen erilaisiin urheiluliiketoiminnan parissa toimiviin organisaatioihin.

Koulutus rakentuu etäopiskelusta ja lähikoulutusjaksojen yhdistelmästä ja koulutusohjelma soveltuu erinomaisesti suoritettavaksi myös työn ohessa lisä- ja täydennyskoulutuksena. Koulutus kestää 7kk jonka lisäksi tehdään projektityö.

Tunnetko kiinnostusta työskentelyyn urheiluliiketoiminnan parissa tai haluatko kehittyä ja jatkokouluttautua alalla? Nyt kannattaa hakea mukaan!

Lisätietoja www.paivola.fi ja rehtori Asko Aulanko (044 543 6404)