A-pojille tappio Helsingissä – Inter-peli päättää kevätkierroksen Kaurialassa torstaina

Jaa tämä juttu!

Haka/HJS:n A-pojat kohtasivat sarjanousija HIFK:n vierasottelussa Talin kentällä lauantaina 2.7. Ottelusta ei jäänyt paljon raportoitavaa. IFK oli selkeästi parempi numeroin 3-0.

Valkopaidat eivät tahtoneet saada peliä kulkemaan kuin hetkittäin. Pelaajien tilille kertyi liian paljon syöttövirheitä, pallonmenetyksiä ja puolivillaista pelailua. Kunnollisia tekopaikkoja ei tahtonut syntyä, kun taas vastustaja käytti paikkansa aika hyvällä prosentilla ja osin tuurillakin.

Kevätkierros alkaa olla lopuillaan. Ennen kolmen viikon kesätaukoa viimeisenä vastustajana on Inter, joka saapuu torstaina 7.7. klo 19 Kaurialan kentälle Hämeenlinnaan. Inter on hyvässä iskussa kukistettuaan viime viikonloppuna FC Espoon peräti maalein 7-0. Tuloksellaan se nousi sarjakakkoseksi.

Tervetuloa Kaurialaan kannustamaan A-poikia ottamaan voitto kotiin päätösottelussa!

Ottelupöytäkirja HIFK-ottelusta:
https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&572808&ASM