B-poikien kevätkausi alakanttiin

Jaa tämä juttu!

B-poikien kevätkausi päättyi toiseksi viimeiseen tilaan sekä ykkösjoukkueen osalta ykkösessä että kakkosjoukkueen osalta kakkosessa. Näinollen molemmat joukkueet putoavat syyskaudeksi porrasta alemmaksi.

Miksi näin kävi, jää valmennuksen pohdittavaksi. Hiukan syytä voi laittaa kapeaan materiaaliin, peleihin kun jouduttiin lähtemään pääasiassa yhdellä tai kahdella vaihtomiehellä. Kun peliotteet ailahtelivat ottelusta toiseen voidaan ehkä jossitella myös hiukan tuurilla, kun heikoimmat pelit tuntuivat osuvan ”päävastustajia” vastaan.

Kakkosjoukkue kuitenkin lopetti sarjan voitolla ja ykkösjoukkue tasurilla, joten toivotaan että tämä on merkki siitä että syksyä kohti parannetaan. Kevätkausi pantiin pakettiin koko joukkueen yhteisillä kartingkisoilla Toijalan Vauhtipuistossa ja saunaillalla Valmarinniemessä. Kahden viikon kesäloman jälkeen aletaan sitten valmistautumaan syyskaudeksi kakkoseen ja kolmoseen, ainoana tavoitteena molemmilla porukoilla nousujuhlat kauden päätteeksi.