D12 Ykkönen Haka Musta – PJK-05 sininen

Jaa tämä juttu!

Lauantainen kotipeli pelattiin Viialan nurmella osana Viialan vuotuista urheilutapahtumaa. Lauantaiaamu valkeni tihkuisena, mutta pahemmalta sateelta kuitenkin vältyttiin pelin aikana. Peliin lähdettiin hieman odottavissa tunnelmissa. Normaalia aikaisemman peliajan lisäksi epävarmuutta toi muutaman avainpelaajan puuttuminen. Joukkueen ykköstykki Alpi ja peräpään lukko Tuukka kun olivat suunnanneet jo kukonlaulun aikaan kohti ahvenanmaata, kannustamaan Vanl 05:sta.

Liigasta saadut vahvistukset toki tiedettiin kyvykkäiksi pelimiehiksi. Tunnusteleva alku kääntyi nopeasti Hakan hallinnaksi, Santtu nousi kuin varkain omasta laidastaan ja sijoitti pallon verkon perälle. Tämän jälkeen alkoikin peli olemaan enemmän vastustajan päässä. Helpolla ei maaleja kuitenkaan tehty, sillä vastustaja sumputti keskustaa melko tehokkaasti. 5 min kohdalla kuitenkin pallo Samille ja kova kuti verkkoon.

Ottelupöytäkirjaa lukiessa voisi vetää sen johtopäätöksen että jos haluaa olla maalintekijä kannattaa nimi alkaa S:llä. Simo, Santtu ja Sami, tehtailivat useamman maalin mieheen. Vain Roope löi kapuloita S linjaan. Erityis maininta Simon hienosta puskumaalista.

Myös vastustaja väläytteli taitojaan. Puolustuksessa kun jäi vähän merkkaus vajaaksi tai sorruttiin omaan näppäryyteen, niin heti rokotettiin. 2 vastustajan maaleista tuli näyttävällä nostolla hyvin vastaan tulleen Einon yli.

11-3 voiton jälkeen voidaan hyvillä mielin lähteä keskiviikon pelistä metsästämään kevät kierroksen viimeistä voittoa ja päättää alkukausi tappiotta. Syksyllä on edessä pykälää kovemmat vastukset ja tasaisemmat taistot.

tjo