D12 tytöille voitto ja D13 tytöille tappio piirinsarjassa

Jaa tämä juttu!

D12 tytöt taistelivat voiton FC Kangasalasta. Pelin alussa sai Kangasala maalin kulmasta ja maalivahti Jasmin Santala sai tilanteessa tärskyn ja maaliin meni Roosa Kukkonen. Haka tytöt sisuuntuivat ja Jasmin palasi maalille. Iida Mäkelä laukoi tasoituksen.

Kulmat olivat tänään vaarallisia, Iida ja Roosa onnistui viimeistelyssä, kuten myös Helmi Kuorikoski joka oikealla jalallaan pisti verkot tötterölle. Lopputulos oli 1-4 Hakan taistelijoillle. Joukkue pelasi hyvin ja kentällä uurasti mallikkaasti kaksi maalia tehnyt Iida Mäkelä.

(Peli raportin antoivat Iida, Pinja sekä Fanni !)

 

D13 kohtasivat Ylöjärven Ilveksen, joka viimeisteli hyvällä prosentilla. Kolmesta ensimmäisestään paikastaan tekivät 3 maalia. Myös Hakalla oli paikkoja, muttei viimeistely onnistunut. Ilves teki vielä kaksi lisää ja lopussa tullut Jenni Hämäläisen maali tiesi pelin lopputuloksesksi 5-1.

D13 tyttöjen osalta kevätkausi päättyi ja syyskausi jatkuu piiriliigassa. D12 tytöillä on kevätkauden viimeinen piirinsarja peli Maanantaina Lotilassa 18.20, kaikki paikalle kannustamaan Haka tyttöjä, jotka voitolla varmistivat nousun piiriliigaan ! Upeaa tytöt.