D12 tytöt jatkavat hyviä suorituksia, 4-1 voitto !

D12 kohtasivat Roukon nurmella piirin D-tyttöjen ykkösen ottelussa Hämeenlinnan Jalkapallo Seuran, HJS.

Peli alkoi HJS:n hyvällä painostuksella ja he siirtyivätkin 2 minuutin kohdalla 0-1 johtoon. Haka sai luotua hyviä tilanteita, vain maalinteko jäi uupumaan avaus puoliskolla. HJS:n tilanteet torjui hyvin maalissa pelannut Jasmin Santala.

Toiselle puoliajalle tuli kentälle nälkäinen ja hieman hyökkäys voittoisampi Haka. Minuutti pelattu kun Maija Tappura iski Iiris Hakalan syötöstä 1-1. Tämä vapautti Hakan peliä ja Maijan syötöstä iski Iiris tilanteeksi 2-1. Puolustuksen lukkona pelannut Helmi Kuorikoski nousi ja upea laukaus painui verkkoon, 3-1.  Elsa Kaihian onnistuessa oli lopputulos 4-1 Haka tytöille.

Lohko johto vankistui hyvällä esityksellä. Peli oli taas hyvää tyttö futista !!