D13 tytöille 7-0 voitto piiriliigassa !

Jaa tämä juttu!

Lotilan kenttä, auringon paiste ja D-tyttöjen piiriliigan ottelu.

Vastakkain Haka j. D13 tytöt sekä Ilves vihreä.

Alusta asti oli Hakan pelurit liikkeellä keveällä jalalla, maalinteko paikkoja saatiin ja vain Ilveksen maalivahdin hyvät torjunnat piti pelin tasaisena. 25 min ja Anniina onnistui, tilanne 1-0. Tämä olikin tilanne puoliajalle mentäessä.

Hakan lisätessä hyökkäystä toisella puoliajalla rupesi maalejakin tulemaan Juulia tykitti 2-0 maalin. Saran viuhuva pommi lisäsi Hakan johtoa. Anniinan onnistuessa vielä kahdesti, Iiriksen sekä Ellan tehdessä maalit voittivat Haka tytöt pelin 7-0.

Monessa maalissa hyvät syötöt mahdollistivat maalinteon.

Maalissa hyvin pelasi Jasmin, pitäsen maalinsa koskemattomana. Peli oli hyvää tyttö futista ja jokaisen tytön taistellessa oli tulos erinomainen.