C15 Pojat AL: FC HAKA-KaaPo 3-0

Jaa tämä juttu!
Lisää pituutta heti!
Lisää pituutta heti!

Hirvee ”flow” päällä niin kaikki onnistuu. Mistä se on tullut, en tiedä. Mutta nautitaan. Ja joka hetkestä, kun se on päällä. Kaikki onnistuu. Yksikössä että monikossa. Kait se ”Running man”-video on tehtävä, kun tuli uhottua. Vaikee enää parantaa. Kun hyvää yrittää, niin priimaa pukkaa, sano.

Laskin videolta ainakin kaksi 6:n syötön kombinaatioita. Monia 4-5-syötön pienpelejä. Kirsikkana 4:llä syötöllä omasta päästä ja 2-0.

Ja ahtaissa paikoissa – aivan kuin olis vain treenattu ”paskaa”. (toim. huom. : eräs tunnettu ja ”tykätty” lämmittelyyn käytetty treenimuoto)

Odotusarvo oli kyllä vähän toinen, kun toppariosastoa jouduttiin taas rukkamaan. Tämä söi keskikentän koostumusta. Tai näin siis luultiin. Ryhmitys taas 4-4-2, jossa keskikenttä pelasi 1-2-1.

Maalissa melkein-turisti-Samu. Hyvä ohjaus alhaalta ja hyvällä huudoilla ulos maalista hakemaan selkeitä koppeja.

Toppari Olli ja Vikke olivat paremminkin ”Stoppareita”, ohittamattomat. Nopeakinttuiset, vahvat kaverit ajettiin laitoihin ja päädystä yli. Alun ajelussa Viken selkä otti itseensä (taas), mutta onneksi pystyi jatkamaan koko pelin. Tuskan yli.

Laidoilla Otto ja Joonas pistivät itsensä 110% likoon ja pelasivat oikean kamppailupelin. Hyökkäyspäässä otettiin kaverin hyökkääjät sopivasti kiinni, että avaukset olivat vaikeita. Ja pienpelikombinaatiot sujui kuin tanssi. Nyanssi; kun Otto meni antamaan kulmaa oikealta, niin Joonas vaihtoi siksi aikaa puolta, että tasapaino puolustussuntaan säilyi.

Ville tuli Oton tilalle toisella puoliajalla. Karvasi hyvin kaverin vahvoja hyökkääjiä vastaan ja pisti muutaman syöttökombinaation liikkeelle. Hyvä peli kuten Raumallakin.

Myös keskikentän pohjalla Jommi on löytynyt valtakuntansa. Kukaan ei hypi silmille, eikä kukaan kulje läpi ilman lupaa. Peli oli kuin sambaa ja syötöt napsui (jälleen) mukavasti jalkaan.

Sampo oli nostettu Viken tilalle ja keskikentällä kävikin pienoinen puhuri Metsäkansasta. Hurrikaani ei väistellyt ja linkosi kavereita sivuun. Passit osui kohdalleen ja muutama vetopaikkakin oli.

Keskikentän Kuljetusliike Oy, toimarina Make, lirutteli palloja sinne ja tänne. Ja kun kaveri meni shinne, Make olikin jo täällä. Ja sillä aikaa, kun ne mietti, mitä tapahtui, Make pisti pallon pömpeliin. Tärkeitä, ratkaisevia maaleja.

Ylemmän keskikentän vakiovirkaa hoiteli alivaltiosihteerin ilmeettömyydellä, Antti. ”Tre-Quartista” sivistyskielillä. Ja homma toimii, kuin junan vessa. Piilokärkenä vaikeutti kaverin avauksia, ohjaili palloja laitoihin ja syötteli Heneä ja Nikkeä linjojen taakse. Antti ei huido eikä haudo, vaan pallo saa kyytiä. Vaihdon jälkeen tontille tuli Petrus, joka pääsi maalinkin makuun. Tärkeä maali, joka lopullisesti katkaisi vastustajan selkärangan.

Hyökkäyksessä, Nikke ja Hene, teki taas hartiavoimin töitä ylös ja alas. Järkevät kaartojuoksut , joilla saatiin kaverin avaukset sekaisin. Loivat itse vielä paikkoja toisilleen. Varsinkin Hene on oikea syöttökone, joka tarjoilee hopealautasella maalipaikkoja. Nyt asiakkaina oli Make ja Petrus. Vain huonolla onnella maalinumerot jäivät 3-0. Hirvee kunto jätkillä, ei voi muuta sanoa.

FC HAKA on noussut mukavasti viidenneksi. Huohottaa Ilveksen niskaan pisteen päässä.  Seuraava peli on sarjakakkosta FC Jazzia vastaan. Ei lähretä nöyristeleen… Pysykää terveinä. Ja venytelkää. Ei loukkantumisia..pliis!

FC HAKA j kokoonpano: Samu (1), Antti (4), Sampo(7), Ville(9), Joonas(10), Joonas(14), Henrik(15), Niklas(19), Vikke(21), Olli(27), Markus (31), Petrus(38), Otto(42)

FC HAKA j – KaaPo 3-0 maalintekijä(syöttäjä):

28’:                                     1-0                 31(-)

50’:                                     2-0                 31(15)

70’:                                     0-3                 38(15)

Seuraava peli: FC Jazz- FC HAKA j Herralahti, Pori (tekonurmi) Sunnuntaina 5.6 14:30