D-tytöt jatkoivat voittojen tiellä !

Jaa tämä juttu!

To 26.5  pelasi Orivedellä, Tuiskua vastaan hyvin valmistautunut Haka j. D12 tytöt.

Pelissä nähtiin upeita syöttö sommitelmia ja tulostakin niistä syntyi. 4 minuuttia pelattu kun syöttökuvion päätteeksi Maija Tappura syötti Lotte Määtän läpiajoon, 0-1. Tuisku sai tasoituksen tehtyä ja näin puoliajalle siirryttiikin tasatuloksessa. Peli jatkui hyvänä ja ratkaisevan 1-2 maalin Haka tytöille teki Pinja Karisalmi. Näin 3 pistettä matkasi Haka tyttöjen mukana Valkeakoskelle.

Sarjatilannne:

https://www.palloliitto.fi/tampere/pelitoiminta/tulospalvelu/jalkapallo-2016-tulokset/tytot?&trejp16&T03Y&2

 

24.5. FC NOKIA04-FC HAKA D13

HAKA D13 tytöt liigakärkeen vierasvoitolla.

Hakan D13-tytöt olivat taas liikkeellä erinomaisella taisteluilmeellä, joka näkyi myös fyysisenä yliotteena pienikokoisemmasta ja nuoremmasta vastustajasta. Anniina Passila vei tarkalla laukauksella Hakan johtoon jo kuudennella minuutilla. Nokia rankaisi kuitenkin puolustuksen ainoasta pienestä nukahduksesta Petriina Niinisen komealla tsippauksella yläkulmaan. Tämän jälkeen Hakan tytöt ottivat pelin hienosti haltuunsa ja marssivat kapteeni Sara Niemisen kahdella, sekä Juulia Ruutanan yhdellä häkillä selkeään 1-4 voittoon. Erikoismaininnan ansaitsee kapteenimme toinen viimeistely, jossa olisi helposti ainesta vaikka Urheiluruudun kuukauden maaliksi. Aava Palman upeasta volttiheitosta Sara laittoi pallon kauniisti yläpesään!!! Hyvä tytöt, onnea piikkipaikasta!!

Sarjatilanne:

https://www.palloliitto.fi/tampere/pelitoiminta/tulospalvelu/jalkapallo-2016-tulokset/tytot?&trejp16&T03L

nokia - Haka
Kuvat: Kari Ketonen

Nokia - Haka 2