C15 Pojat AL: Pallo-Iirot – FC HAKA 0-5

Jaa tämä juttu!
..niks..naks...0-3
..niks..naks…0-3

Ketsuppia! Running man -video?  Maalihanat auki kauden parhaalla pelillä. Kenttä tasapainossa ja onnistumista tuli joukkueena ja yksilöinä. Pukukopista huokui jo ennen peliä rento tunnelma. HAKA dominoi koko peliä alusta loppuun.  Iirot pelasi kuitenkin kovaa ja varsinkin pelin loppua kohden kopisi koko ajan. Ja kun palloon ei keritty, niin lätkätaklauksia tuli myöhässä. Onneksi tuomari oli hereillä.

Ryhmitys edelleen 4-4-2, jossa keskikenttä pelasi 1-2-1.

Maalissa Samu oli alkua lukuunottamatta turistina. Alussa toki muutama tärkeä seivi.

Topparipeli Ollin ja Niilon kautta jatkui hienosti siitä, mihin TPS pelissä jäi. Laidoilla Otto ja Viki nousivat aktiivisesti hyökkäämään ja pitivät pelin leveänä.

Myös keskikentän pohjalla Jommi jeesasi toppareita ja generoi lähes jokaisen HAKAn hyökkäyksen. Videolla clippi, kuinka tehdään ”näkymätöntä työtä”.  Näitä juttuja arvostavat pelimiehet.

Keskikentän valta-akselin muodostivat taas Make ja Vikke.   Make laittoi Iirojen keskipuolustuksen solmuun usemmin kuin kerran. Ja sooloja ja maaleja tuli Makelle pelin lopussa kuin liukuhihnalta.

Piilokärkenä aloitti Antti ja vaihdon jälkeen Aku. Antti piti itsensä hyvin sijoittuneena hyökkäyksen ja keskialueen välissä ja jakeli nättejä syöttöjä. Ei päässeet välit kasvamaan.

Hyökkäyksessä, Nikke ja Hene, käyttivät päätään. Kaksi ensimäistä maalia tehtiin päällä. Muutenkin taas vahva pelin sekä ylös että alaspäin.

Mitä vielä? Ai, niin…psykologiaa! Turha mussutus tuomareille tai muille ja kuumeneminen pois. Kaikkien fokus enemmän kaverin kannustamiseen – ja eritoten positiiviseen sellaisen. Kaikki tekevät virheitä. Ja jokainen itse tietää kun mokaa. Muutama tsemppi-kommentti omalle kaverille virheen sattuessa vaikuttaa henkeen enemmän kuin mikään muu.

Seuraava peli on KaaPoja vastaan kotona. Jos tämän voitatte niin tehdään se ”Running man ”–video….

FC HAKA j kokoonpano: Samu (1), Antti (4), Ville(9), Joonas(10), Aku(11), Henrik(15), Niklas(19), Vikke(21), Olli(27), Markus (31), Otto(42), Niilo(44)

FC HAKA j – Palllo-Iirot 0-5 maalintekijä(syöttäjä):

20’:                                      0-1                 19(15)

30’:                                     0-2                 15(21)

49’:                                     0-3                 19(21)

78’:                                     0-4                 31(15)

80’:                                     0-5                 31(-)

Seuraava peli: FC HAKA j – KaaPo Tehtis Sunnuntaina 28.5 19:00