A-pojat taipuivat Kupittaalla – Ilves vastaan torstaina 26.5.

Jaa tämä juttu!

tpsavaus

Haka-HJS joutui lauantaina 21.5.  tiukkaan paikkaan, kun se kohtasi vieraskentällä viime vuoden mestarin (ja nytkin sarjakärjessä paistattelevan) Turun Palloseuran. Peli oli käytännössä pelattu ensimmäisen jakson puolivälissä, kun TPS oli tehnyt kolmesta hyökkäyksestään kolme maalia. Kaksi ensimmäistä syntyi heti ottelun ensiminuuteilla kulmapotkuista, joille maalia vartioinut Ville Karirinne ei mahtanut oikein mitään.

Ottelu kulki koko ajan kotijoukkueen hallinnassa, vaikka TPS:n neljäs ja viimeinen maali näki päivänvalon vasta ottelun ehtoopuolella. Haka/HJS sai ottelussa aikaan muutaman tilanteen ja pari laukausta kohti maalia. Pallot menetettiin valtaosin keskikentällä, eikä kovin montaa hyökkäystä kyetty  rakentamaan. TPS:n vahva puolustus blokkasi miltei kaikki keskikentän yli nostetut keskitykset.

Positiivista oli  joka tapauksessa uhrautuvainen puolustustaistelu selkeästi paremmalla jalalla liikkeellä ollutta kotijoukkuetta vastaan kun alun tyrmäysiskuista oli selvitty.

Nokka onkin suunnattu jo kohti seuraavaa ottelua, joka pelataan torstaina 26.5. klo 19 Tehtaan kentällä. Vastassa ovat jälleen tutut naapurin pojat, kun Tampereen Ilves tulee esittelemään päivän kuntoansa. Luvassa on todennäköisesti jälleen laadukas paikalliskamppailu. Edellinen kohtaaminen SM-karsinnoissa päättyi tasatulokseen 1-1.

Tervetuloa taas Tehtikselle kannustamaan A-poikia voittoon!

Haka/HJS TPS-ottelussa:

Ville Karirinne, Akseli Tiensuu, Matias Caven, Antti Kekkonen, Vilppu Leinonen (Jussi Tuominen 46 min.), Erturk Sargin, Joona Kari, Niko Äkräs (Eric Bullock 76 min.), Timo Viljanen,  Leevi Lundell (Dani Molin 50 min.), Eetu Tapanainen (C).

Ottelupöytäkirja: https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&572785&ASM

Kuva: Jyrki Piispanen