B-pojat vihdoin voittoon

Jaa tämä juttu!

B-poikien kausi ykkösessä lähti yskähdellen käyntiin. Alkuun tuli selvät tappiot PK-35:lle kotona (0-4) ja KäPalle vieraissa (5-1). Näissä oltiin selkeästi alakynnessä varsinkin kuudentoista alueella. Vastustaja hallitsi boksia sekä puolustus- että hyökkäyspäässä. Esimerkkinä PK:n neljästä maalista kolme tehtiin päällä.

Kolmannessa pelissä saatiin FC Viikingit. Alussa kotijoukkueella oli parikin avopaikkaa mutta ei vaan maistunut. Hakan hallitseman ensimmäisen jakson lisäajalla Viikkarit tekivät johtomaalin pilkulta. Toinen puoliaika oli sitten tasaista vääntöä, ja Branderin Villen tasoituksesta huolimatta ei saatu avauspistettä otettua vaan Viikingit voitti lopulta 1-2.

Äitienpäivänä Koskista lähti Myyrmäkeen sisuuntunut ja latautunut porukka kaatamaan VJS:n kakkosjoukkuetta. Vastustajan boksi otettiin heti haltuun, osoituksena toppari Aholan Juuson maalit kulmasta ja kulman jälkitilanteesta. Puoliajalle mentiin tilanteessa 0-2, vaikka paikkoja olisi ollut useampaankin osumaan. Toisella puoliajalla lisättiin höyryä ja ainoaksi kauneusvirheeksi jäi VJS:n kavennusmaali ottelun lopussa. Mutta kun sitä ennen oli maalinteossa onnistuneet Nurmesniemen Tomy, Kunnaksen Justus ja Huvisen Onni kahdesti, päästiin kotimatkalle upean 1-6 -voiton siivittämänä. Tästä on hyvä jatkaa ensi sunnuntaina Nurmijärvellä.

B:n kakkosjoukkue aloitti urakkansa jo neljä viikkoa sitten vastaanottamalla oppitunnin SalPalta; turpiin kotona 0-6. Puolitoista viikkoa tästä kohdattiin Kaupissa tuttu TPV:n kakkosjoukkue. Ympäripyöreässä ottelussa tuloksena oli 1-1 tasapeli. Hakan ainokaisesta vastasi Kukkosen Oskari pilkulta. Erinäisten ottelusiirtojen johdosta B2:n kolmas ottelu on vasta ensi lauantaina. Silloin lähdetään Raumalle haastamaan neljä ensimmäistä otteluaan voittanut Pallo-Iirot. Heidän kanssaan onkin jo talven aikana pelattu kolme tiukkaa harjoitusottelua, joten vastus tiedetään kovaksi muttei mahdottomaksi.